x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Radu Baron se extinde! Îşi mai face o trupă mixtă de etno şi una pop

Radu Baron se extinde! Îşi mai face o trupă mixtă de etno şi una pop

22 Apr 2016   •   16:26
Radu Baron se extinde! Îşi mai face o trupă mixtă de etno şi una pop
Sursa foto: Radu Baron / Facebook.com

Succesul de care se bucură trupele sale etno (Etnic, Rustic, Hora sau Haiducii), l-a determinat pe cunoscutul impresar să ia o decizie menită să-i ajute pe artiştii talentaţi, care vor să urmeze o carieră în muzică. Mai precis, acesta a anunţat înfiinţarea unei noi trupe etno, de data aceasta mixtă, precum şi a alteia pop.

Pentru aceasta, tinerii până în 30 de ani, care-şi doresc să facă muzică, trebuie doar să participe la preselecţia anuntaţă de manager, care are loc chiar la sediul studioului său, în fiecare săptămână, în zilele de joi. Cei mai talentaţi artişti, care vor trece de această fază şi-l vor convinge pe Baron că sunt decişi să-şi urmeze visul şi nu au doar un "moft" de sezon, vor beneficia totodată de toate condiţiile necesare pentru a face o carieră în muzică: spectacole, piese care li se potrivesc, toată recuzita, dar şi carte de muncă!

"Avem mulţi tineri talentaţi care însă nu îndrăznesc să facă acest pas sau care poate nu-şi permit sau nu au pe cineva care să-i sprijine şi să-i iniţieze. Am decis să mai fac încă două trupe, cel puţin, în care să le dau această şansă de a se afirma. Pentru aceasta, ei trebuie doar să se prezinte la preselecţii, să poată cânta live şi să aibă un aspect fizic plăcut. Muzica etno este foarte cerută la evenimente, iar la noi nu există prea multe trupe de acest gen. De asemenea, caut şi tinere pentru o altă trupă, pop, pentru a readuce în prim-plan formaţii de genul ASIA, care se bucurau de mare priză la public, în trecut. Evident, acestea vor avea acum piese adaptate cerinţelor din prezent. În cazul în care voi descoperi tineri sau tinere talentate şi pentru alt gen de muzică, vor rămâne de asemenea în echipa mea şi le voi înfiinţa special, şi lor, formaţii, sau îi voi îndruma spre o cariera solo. Doritorii mă pot găsi pe pagina mea de facebook, www.facebook.com/radubaron.manager", a declarat impresarul.

 

×