x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Oprea le-a dat, Ponta le-a luat!

Oprea le-a dat, Ponta le-a luat!

de Dan Constantin    |    10 Iul 2015   •   07:18

Marirea salariilor? La loc comanda!

Vestea care a starnit un val de manie in randul populatiei ca 48 de demnitari din capul trebii vor avea salarii marite de 2-3 ori a fost valabila vreo 30 de ore. De miercuri la pranz, pana joi seara.

Premierul Ponta, cu patalamaua functiei in regula, a anuntat ca nu e de acord cu ce mosmondeli au facut inlocuitorii lui la guvern, in blat cu presedintele si a taiat lefurile babane.

Bucuria pentru barosani a facut-o Oprea, ca interimar;vestea rea, pentru aceiasi, a dat-o Ponta, intors in carje dar cu chef de treaba.

Dana Grecu a devenit furibunda miercuri seara in emisiunea ei de la Antena3 cand Nicolicea explica pe indelete ce bine este ca s-a pornit marirea de la varful piramidei salariilor.

Ponta a fost precaut, n-a riscat sa dea anuntul joi seara in emisiunea Danei, ramasa tot furioasa.A dat o lovitura de la Machivelli citire. A servit-o la B1, sa moare iohanistii de suparare ca le-a ramas seful tot cu remuneratia mica.

Intelegem ca logica salariilor la demnitari este dupa talie. Cine e cel mai inalt are leafa cea mai mare,. egala cu tupeul lu' madam Stanciu-Rarinca of Galatzi.

Chiar si intr-un picior, Ponta are mai multa minte decat cei care judeca la capacitate maxima cu doua picioare.De scaun.  

×