x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ''Am crezut că nu văd bine!''. În ce ipostază şi-a găsit bunica şi iubitul, pe podeaua din bucătărie

''Am crezut că nu văd bine!''. În ce ipostază şi-a găsit bunica şi iubitul, pe podeaua din bucătărie

06 Feb 2015   •   06:41
''Am crezut că nu văd bine!''. În ce ipostază şi-a găsit bunica şi iubitul, pe podeaua din bucătărie

Emily Birch, în vârstă de 20 de ani, îşi aminteşte cu groază momentul când a găsit-o pe bunica sa în ipostaze la care nu se aştepta.

Emily s-a decis să-l prezinte pe noul său iubit Michael Rodgers, familiei. '' Bunica mea şi cu el s-au înţeles repede foarte bine. M-am bucurat pentru că eram deja de doi ani împreună şi aveam planuri mari de viitor'', povesteşte fata pentru The Sun.

În următorele luni, Michael şi membrii familiei s-au întâlnit de mai multe ori, timp în care Emily observa comportamentul care devenea tot mai ciudat al băiatului. ''Tot timpul le spunea prietenilor lui că am mai mulţi ani decât aveam de fapt. Am tras concluzia ca el vrea o femeie mai matură lângă el. Era din ce în ce mai nemulţumit şi nu înţelegeam de ce'', spune ea.

Tânăra începuse să-şi exprime nemulţumirile faţă de Michael. I-a povestit mamei că mai aveau probleme şi, la un moment dat, i-a făcut mărtusiri chiar şi bunicii. “Ea mi-a spus atunci că ar trebui să-l părăsesc”.

Dar după câteva zile a avut loc un eveniment în familie la care a paticipat şi Michael. "Când invitaţii au plecat, bunica mi-a spus că ar trebui să lămuresc lucrurile cu Michael. S-a oferit să vorbească ea cu el şi s-au dus în bucătărie, în timp ce eu am rămas cu mama. După jumătate de ora ei încă nu terminaseră de vorbit. M-am dus să văd ce se întâmplă şi am găsit uşa blocată. Împreună cu mama am forţat-o şi i-am găsit jos, complet dezbrăcaţi, făcând sex”, a povestit Emily.

Tânăra spune că a trecut aproape un an de atunci, timp în care nu a vorbit deloc cu Michael sau bunica ei. “Nu ştiu dacă a fost vorba de o aventură sau de o relaţie. Poate sunt şi acum împreună, dar nu mă interesează”.
__________________

Cititi si:

CAZ UNIC în China. Fetiţă de doar 3 săptămâni, ÎNSĂRCINATĂ CU GEMENI! Medicii, ÎN STARE DE ŞOC (VIDEO)

SECRETUL ascuns de Elvis Presley. O fostă iubită a regelui Rock 'n' Roll-ului face DEZVĂLUIRI INCENDIARE

S-a întâmplat deasupra României, cu 3 ore înainte de cutremurul devastator din 1977. ''Parcă veghea asupra noastră''

■ EXTRATEREȘTRII EXISTĂ, iar NASA o confirmă! ANUNȚUL ULUITOR făcut la Washington de agenția spațială americană (VIDEO)

Un puşti a inventat, din plictiseală, CEA MAI POPULARĂ APLICAŢIE DIN LUME! Ce i-au propus Facebook, Google şi Apple (VIDEO)

Catrenul lui NOSTRADAMUS în care se vorbeşte despre ROMÂNIA şi cel de AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL



×