x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marion Cotillard: „Îmi era frică de oameni”

Marion Cotillard: „Îmi era frică de oameni”

04 Apr 2011   •   18:12
Marion Cotillard: „Îmi era frică de oameni”
Sursa foto: Philippe Wojazer /REUTERS

Actriţa Marion Cotillard, cunoscută pentru rolurile sale din „La Vie en Rose”, „Public Enemies” şi „Inception”, a dezvăluit de curând că în adolescenţă îî era foarte teamă de oameni. Ea spune acum că profesia i-a permis să găsească o soluţie pentru problema sa, deoarece meseria de actor implică studierea oamenilor îndeaproape, lucre pe care simte să îl facă cu atât mai mult cu cât  actriţa întotdeauna s-a întrebat care este scopul ei în viaţă. „Cred că să fii actor este ca şi cum ai fi un soi de antropolog. Actorii studiază sufletul uman, inima umană, comportamentul oamenilor. Încercăm să înţelegem lucrurile astea pentru a putea interpreta cât mai real”, a spus Marion, citată de showbizspy.com.

„Când eram adolescentă eram, într-un fel, specială. Îmi era foarte frică de oameni, aşa că mă ascundeam. Dar eram şi mult mai întunecată”, a povestit actriţa în vârstă de 35 de ani, care acum este însărcinată cu primul său copil. Marion a mai povestit că, din cauza temerii pe care o avea în adolescenţă, a început să îşi pună de foarte devreme întrebări în ceea ce priveşte motivul existenţei sale. „Aceste întrebări fac ca inocenţa ta să dispară mult mai repede, mai ales când ai o obsesie să afli răspunsuri la întrebări despre scopul pentru care exişti”, a mai adăugat actriţa.

Marion Cotillard a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal în 2008, în urma interpretării rolului celebrei Edith Piaf  în producţia „La Vie en Rose”. În ceea ce priveşte acest personaj, actriţa spune că s-a simţit multă vreme bântuită de acest personaj, deşi adaugă că este o persoană foarte normală, care nu trăieşte în pielea personajelor pe care le interpretează. „Am avut un sentiment foarte straniu – şi sunt o persoană foarte sănătoasă! –, n-am vrut ca Edith să fie singură. Asta e nebunie curată! Mi se părea ciudat să mă întorc brusc la viaţa mea şi să o las singură... Mi-a luat o vreme să realizez că a murit de ceva vreme. Aşa că a fost OK, nu era singură ci nu mai era deloc”, a mai povestit actriţa.

×