x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de DRAGOSTE!

MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de DRAGOSTE!

10 Ian 2013   •   16:19
MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de DRAGOSTE!

Fie ca sunt pentru o ocazie speciala sau doar pentru a trasmite persoanei iubite cateva cuvinte frumoase, colectia noastra de mesaje si sms-uri de dragoste va poate ajuta in incercarea de a sensibiliza inimile destinatarilor. Iata cateva exemple.
„Eu as spune ca dragostea meaaa e ca inima pentru tine draga mea si din suflet as vrea sa ramai numai a mea pana viermi ne vor papa te iubesc la infinit !
Daca as putea inchide timpul intr-o sticla, primul lucru pe care l-as face ar fi sa salvez fiecare zi pana cand eternitatea nu va mai fi, doar ca sa le petrec cu tine.
Daca as putea face zilele sa dureze la nesfarsit, daca cuvintele ar face visele realitate, as pastra fiecare zi ca pe-o comoara si apoi le-as petrece numai cu tine.
In inima mea am inchis stralucirea ochilor tai, tandretea calda a zambetului tau, vocea ta dulce, amintirile clipelor fierbinti…timpul nu pare a fi de ajuns pentru tot ceea ce vrem sa facem, dar tu esti unica cu care vreau sa-mi petrec tot restul vietii mele.Te iubesc!
Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentu mine.
Ma gandesc mereu la stralucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut sa-si arate maiestria cand te-a creat.
Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picaturi de roua pe petala unui trandafir in flacara iubirii. Iubesc ,iubesc,iubesc,……e totusi omenesc
Iubirea este ce ne face sa mergem mai departe, lumina ce ne lumineaza drumul spre ceva mai bun mai pur mai simplu. Este floarea care nu ofileste,care nu-si pierde parfumul Iubirea mea esti tu.
Sunt o secunda pe care a uitat-o viata la marginea timpului, toate ma lovesc si toate imi provoaca frica. Mi-e dor, dor de tine, atat de dor incat am inceput sa mor chiar daca inima mea mai bate, inca. Vino, ramai langa mine, ramai o viata cu singuratatea unei secunde care te iubeste.
Tu esti visul meu …unicul meu vis …as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.
I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac, mi-a dat o padure. I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine!
Daca as fi o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd !
Se spune ca omul crede in ceea ce ii place,iubeste si nu mai poate trai fiind departe de acel obiect, asa ca acum eu cred in tine!
Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine. Te iubesc si te voi iubi mereu.
Mi-ar placea sa-mi spui ca vrei sa-mi fii alaturi un minut.. un minut sa se faca o ora.. o ora sa se faca o zi.. o zi sa se faca o saptamana.. o saptamana sa devina o luna.. o luna – un an.. si un an o viata… Pentru ca te iubesc!
Dragostea este o dulce iluzie ce se naste din luminarazelor de luna…caldura pamantului si lacrimile norilor… E o adiere de vant cu nuanta, un raset de frunze,… un cantec care rasuna,…un drum anume… care te poarta in visele cele mai profunde. Fiecare gand al meu, catre tine… se va lasa usor din mine,… va pleca in zari si va pleca in urma unui soare ce-o sa apuna.
Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau… poate nici atunci…
Si ingerii ar muri de invidie daca ar stii cat esti de iubit! Pentru o astfel de dragoste ar fi in stare sa ucida la infinit. Luceferii s-ar stinge-n mare, soarele s-ar topi in mii de cristale, iar demonii lacrimi de roua ar varsa. Asta e ce simt pentru tine: dragoste…
Urasc lumea, pentru ca o singura viata nu imi ajunge sa TE IUBESC!
Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga.
Sa ai somnul usor si visele senine si poate sa ma regasesti intr-unul dintre ele!
Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Nu esti langa mine, dar esti in gandurile si in inima mea. Cum altfel, daca te iubesc??
Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd v-a reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal… sau poate nici atunci. Te iubesc!!!”
Fara dragoste suntem orfani de toate fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!
Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici macar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!
Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si s-ar putea sa-mi ia permisul.
Buzele tale par sa se simta singure. N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele?
Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez...
Nu rupe firul unei prietenii caci chiar daca il legi din nou nodul ramane...
Ce sa scriu?...nu incap decat 160 de caractere...oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?
Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua....
Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva ...sper ca esti bine.

Ti-as da inima mea , dar a suferit prea mult ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.
Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .
Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.
Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi inece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.
M-am uitat in portofel si era gol m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine.Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!
Te iubesc ca-n prima zi cand raze de soare aurii cadeaua usor purtate de vant asupra noastra pe Pamant. Te iubesc te voi iubi si chiar daca soarta ne va desparti iubirea noastra va sta acolo sus scrisa intr-o stea.
Dragostea este ca un edifiuciu iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant edificiul ce cu greu l-ai cladit se poate darama si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.
Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!...
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!
Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .
Vata de zahar?NU...Sirop de capsuni? NU...Ciocolata?NU...Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
Daca as fii o lacrima in ochii tai m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa m-as apleca asupra umarului tau te-as strange in brate si as spune 'uite asta'.
As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.
Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu.E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea . 

×