x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ULUITOR! ROSWELL, VIDEO! Corpul unui EXTRATERESTRU, carat de militari americani

ULUITOR! ROSWELL, VIDEO! Corpul unui EXTRATERESTRU, carat de militari americani

04 Feb 2015   •   13:03
ULUITOR! ROSWELL, VIDEO! Corpul unui EXTRATERESTRU, carat de militari americani

Un nou clip video strarneste o confruntare intre lumile celor care cred in faptul ca, nu numai ca extraterestrii exista, dar ca ne-am si intalnit deja cu ei si a celor mai sceptici!

Uncensored, o revista neo-zeelandeza dedicata subiectelor cu farfurii zburatoare si omuleti mici, mari, verzi sau de alta culoare, care au ales Terra ca loc de pelerinaj, a publicat cu mare emfaza, un nou clip video despre care pretinde ca este proba perfecta pentru demonstrarea veridicitatii incidentului Roswell.

Imaginile, despre care se spune ca au fost filmate in 1947, in celebra Aria 51, extrem de pixelate, infatiseaza militari americani carand corpul unui extraterestru...

Ei bine, exact ca in mai cunoscutul caz al pixelului albastru, inregistrarea video a fost analizata cadru cu cadru de niste oameni de bine, rationali.

Rezultatul analizei concluzioneaza, in ciuda celor spuse de publicatie si din pacate dezamagitor pentru fanii existentei extraterestrilor, ca imaginile fac parte dintr-un film produs in 2006 - "Alien Autopsy".

Confrorm lui Isaac Koi, care s-a specializat in studierea clipurilor video care pretind ca au surprins OZN-uri, inregistrarea este opera artistului John Humphreys, care a si confirmat ca el este designer-ul fiintei extraterestre.

De partea cealalta, Nigel Watson, autor al unor carti despre OZN-uri, si deci castigator de bani din acest subiect, protesteaza vehement, considerand ca aceasta intamplare face parte dintr-un mare plan de distragere a atentiei publice si de ascundere a adevaratelor probe legate de Roswell.
Watson mai tine sa avertizeze ca numarul mai mare de aparitii in presa a unor articole de acest gen semnaleaza faptul ca omenirea este pregatita pentru marea intalnire cu vizitatorii din spatiu, care este din ce in ce mai aproape!


Cititi si:

Milioane de smartphone-uri, infectate de aplicatii distribuite prin Google Play Store. Vezi daca si telefonul tau este corupt (VIDEO)

UNA DIN DOUA persoane nascute dupa 1960 va avea CANCER. In viitor, rata CRESTE la DOI DIN TREI

IMAGINI ŞOCANTE! Avion de linie, cu 58 de pasageri la bord, FILMAT în timp ce SE PRĂBUŞEŞTE într-un râu (VIDEO)

Au folosit PLACA SPIRITELOR ca să contacteze câinele mort. Ce s-a întâmplat după e CUTREMURĂTOR!



×