x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - O focă atacată de balene orca se refugiază pe o şalupă plină cu oameni

VIDEO - O focă atacată de balene orca se refugiază pe o şalupă plină cu oameni

24 Aug 2016   •   15:29
VIDEO - O focă atacată de balene orca se refugiază pe o şalupă plină cu oameni

O focă foarte inspirată a reuşit să scape de un grup de balene ucigaşe după ce s-a urcat pe o şalupă plină cu excursionişti. Martorii care se aflau la bordul ambarcaţiunii au avut parte de un spectacol unic după ce numeroase balene orca au înconjurat barca pe care se urcase în disperare de cauză, o focă.

Nick Templeman organizează excursii pe coasta insulei Vancouver, Canada, pentru turiştii care vor să vadă balenele. Însă de această dată excursia s-a transformat într-o acţiune de salvare a unei foci. Aceasta, înainte de a se urca pe şalupă, fusese aruncată de la o balenă la alta şi dusă de una din ele în adâncul apei, însă foca a reuşit să scape şi să se refugieze lângă oameni după ce a alunecat de pe barcă de vreo 3 ori.

Orcile au aşteptat să prindă foca preţ de 45 de minute după care au renunţat iar foca a fost cruţată, cel puţin de această dată.

Templeman a scris pe contul său de Facebook că acest moment a fost cel mai uimitor la care a asistat în 20 de ani de când organizează excursii pe mare pentru turişti.

 

×