x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Ai o stare de nemulțumire și ai tendința să ridici tonul

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Ai o stare de nemulțumire și ai tendința să ridici tonul

10 Noi 2017   •   21:29
Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Ai o stare de nemulțumire și ai tendința să ridici tonul
Sursa foto: humonia/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Iată ce va aduce acest final de săptămână pentru fiecare nativ în parte.

Berbec

Sâmbătă:  Acordă-ți timp și spațiu în această zi. Implică-te în activități care îți bucură sufletul și te încarcă cu energie pozitivă.

Duminică:  Dacă ești implicat într-o relație serioasă, acorrdă mai multă atenție partenerului de viață. Dacă ești singur, fă ceva în această privință. Viața în doi e mereu mai frumoasă.

Taur

Sâmbătă: Ești genul de persoană care se lasă influențată de fiecare poveste, veste sau întâmplare. Învață să fii mai detașat și să te concentrezi mai mult asupra vieții tale.

Duminică:  Nu mai lua în seama tot ce auzi. Nu faci decât să te încarci emoțional. Dacă ai dubii, mai bine ai vorbi direct și te-ai lămuri cu privire la aceste discuții din jurul tău.

Gemeni

Sâmbătă: Îți recomandăm să te ocupi în această zi de viața de familie, să faceți activități împreună. Nu ar strica să vă reuniți cu prietenii și să stați la povești.

Duminică:  Este posibil să ai parte de o surpriză. Poate fi vorba de vizita unei persoane dragi sau un telefon de la un prieten cu care nu ați mai vorbit de mult timp.

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să te detașezi de grijile cu privire la locul de muncă. Profită că ești liber, că ești acasă, înconjurat de familie.

Duminică: O sesiune de cumpărături îți poate aduce o bună dispoziție. Însă, nu exagera și ai grijă pe ce arunci cu banii. Cumpără lucruri utile, de care ai nevoie cu adevărat.

Leu

Sâmbătă: Ai o stare de nemulțumire și ai tendința să ridici tonul. Alege să îți exprimi sentimentele și să spui cu voce tare ceea ce te irită. Te vei simți eliberat!

Duminică: Astăzi ești critic și te sfătuim să te stăpânești, pentru că riști să exagerezi. S-ar putea să regreți mai târziu acest gen de comportament.

Fecioară

Sâmbătă:  Te confrunți cu unele probleme financiare. Învață să fii mai chibzuit pentru a nu mai ajunge în astfel de situații. Totuși, un ajutor nesperat va veni.

Duminică: Dedică această zi persoanei iubite. Surprinde-o, organizează o ieșire în oraș, un moment pentru a discuta despre voi doi.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop