x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 15-16 aprilie. Cum îşi vor petrece zodiile Sărbătorile?

Horoscop de weekend, 15-16 aprilie. Cum îşi vor petrece zodiile Sărbătorile?

14 Apr 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 15-16 aprilie. Cum îşi vor petrece zodiile Sărbătorile?

Berbec

Mai ai două zile la dispoziție să pui capăt perioadei copilărești și să revii cu picioarele pe pământ. Profită de ele și fă orice îți trece prin minte, pentru că de luni te așteaptă un nou val de griji și probleme la serviciu, sau în familie.

Taur

Ia-ți gândul de la odihnă pentru că vei avea o zi plină. Te vei ocupa să repari ceea ce s-a stricat prin casă, vei merge la cumpărături și te vei acorda atenția cuvenită animalelor de companie pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. O să dormi buștean seara.

Gemeni

Faptul că ai făcut eforturi pentru a fi meticulos și sincer îți va rotunji conturile bancare. Trebuie să replanifici bugetul și să vezi care este suma de bani pe care o poți pune deoparte. Fii atent, dar și realist. În plus, ai muncit mult ca să ajungi până aici.

Rac

Multitudinea de planuri şi de idei din capul tău nu-ţi dau pace şi nu reuşeşti să te linişeşti. Calmează-te, relaxează-te şi soluţiile vor veni cu timpul. Ieşi îm oraş cu prietenii, la cumpărături, sau ocupă-te de micile pasiuni pe care le-ai neglijat.

Leu

Partenerul de viaţă este tot mai uimit de inteligenţa ta, de spiritul tău critic şi de faptul că eşti atât de înţelegător. Vei rămâne fără cuvinte când vei afla când de mult s-a bazat pe tine şi că încrederea în tine nu s-a clătinat deloc. Va fi un sfârşit de săptămână minunat.

Fecioară

Abia aşteptai zilele de weekend pentru a evita orice contact cu vreo persoană. Relaţiile cu cei din jurul tău sunt foarte tensionate, nu ştii din ce cauză şi nu ai nicio explicaţie. Preferi să te cufunzi într-o carte bună, sau să faci plimbări lungi.

Balanţă

Au apărut niște probleme casnice și vei fi nevoit să apelezi la ajutorul unui bărbat. În timp ce tu stai acasă pentru a rezolva situația, ceilalți membri ai familiei vor ieși în oraș, lăsându-te singur acasă. Stai liniștit că le va veni și lor rândul.

Scorpion

A venit momentul așteptat de tine, să pui stop muncii în folosul celorlalți și a nevoilor celor care nu te apreciază așa cum îți dorești. La sfârșit de săptămână faci numai ceea ce iubești, te ocupi de pasiunile tale și dai viață ideilor așternute, cândva, pe hârtie.

Săgetător

Pentru că nu ai avut grijă de tine așa cum trebuia, sistemul tău imunitar a fost afectat și începe să cedeze. Să nu te surprindă faptul că ai răcit, sau dacă organismul îți va da semne de slăbiciune. Odihnește-te și tratează-te.

Capricorn

Eşti foarte introspect şi analizezi toate relaţiile cu oamenii dragi din jurul tău, în special cu partenerul de viaţă. Eşti preocupat de calitatea relaţiei şi de direcţia în care merge. Până luni vrei să iei o decizie, dar nu va fi uşor dacă nu ştii clar ce vrei.

Vărsător

Te simți special și vrei ca weekendul acesta să fie doar pentru tine, să te răsfeți. Vei ieși la shopping cu prietenele, vei mânca ce îți place ție sau mai mult, sau vei viziona filme toată ziua, alături de o persoană dragă. Bucură-te din plin. Meriți.

Peşti

Vei întâlni oameni noi care au călătorit, sau care vin din străinătate şi care îţi vor povesti despre locurile fascinante din întreaga lume, iar asta va trezi spiritul aventurier din tine. Planifici umrătoarele călătorii, cauţi bilete de avion şi cazare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend horoscop de paste