x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 26 - 27 mai. Săgetătorii se bucură de singurătate

Horoscop de weekend, 26 - 27 mai. Săgetătorii se bucură de singurătate

25 Mai 2018   •   14:20
Horoscop de weekend, 26 - 27 mai. Săgetătorii se bucură de singurătate

Berbec

Problemele pe care le ai cu familia sunt o scuză perfectă pentru a petrece cât mai mult timp afară. În cele din urmă, timpul petrecut în aer liber te ajută să analizezi mai bine conflictele.

Taur

Sărbătoreşti toate lucrurile bune care ţi s-au întâmplat în ultima săptămână, aşa că acest weekend este doar despre distracţie.

Gemeni

Singurele lucruri care îţi vor strica starea de spririt au legătură cu banii, însă, în cea mai mare a timpului, vei avea energia necesară pentru a excela în orice situaţie.

Rac

Chiar dacă te simţi stabil din punct de vedere emoţional, nu o să vrei să te concentrezi pe problemele din cadrul relaţiei.

Leu

Petreci mult timp cu prietenii gândindu-vă la un loc unde să mergeţi pentru a vă potoli pofta de aventură. Planificaţi o excursie care îţi va încărca bateriile.

Fecioară

Te simţi minunat după ce termini lucrarea pe care ai tot amânat-o în ultima vreme. Din moment ce toate lucrurile pe care le aveai de făcut sunt gata, distracţia poate veni.

Balanţă

Încrederea pe care o ai în propria persoană te ajută să faci tot ce îţi doreşti. Atragi atenţia peste tot pe unde mergi şi reuşeşti să faci tot ceea ce îţi propui.

Scorpion

Îţi doreşti să rezolvi unele probleme mai vechi din familie, dar şi să faci unele redecorări. Ai motivaţia de care ai nevoie pentru a face tot ceea ce îţi propui în acest weekend.

Săgetător

Petreci timp de unul singur, lucru pe care nu l-ai mai făcut de mult timp. Te bucuri de linişte şi de timpul pe care poţi să-l aloci lucrurilor care îţi plac cu adevărat.

Capricorn

Începi să înţelegi unele lucruri esenţiale despre viaţa de cuplu şi renunţi la a mai avea o mulţime de cereri faţă de partenerul de cuplu. Acest lucru vă poate salva relaţia.

Vărsător

Cnd vine vorba de iubire, fă ceea ce simţi. Nu ai încredere în propriile puteri, însă acest weekend este despre dragoste, aşa că este momentul perfect să-ţi exprimi sentimentele.

Peşti

Chiar dacă nu poţi să faci totul din prima, un passimbolic te va ajuta să capeţi din ce în ce mai multă motivaţie. Reuşeşti să îţi pui cap la cap ideile despre următorii paşi.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 26-27 mai