x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Profită de această zi liniștită pentru a-ți încărca bateriile

Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Profită de această zi liniștită pentru a-ți încărca bateriile

03 Noi 2017   •   19:33
Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Profită de această zi liniștită pentru a-ți încărca bateriile
Sursa foto: koi88/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Iată ce va aduce acest final de săptămână pentru fiecare nativ în parte.

Berbec

 Sâmbătă:  Te afli într-un spațiu în care planează motive de tristețe, dar nu ar trebui să pui la suflet tot ce azui astăzi. Mai bine te gândești la ceva pozitiv.

Duminică:  Primești vești foarte bune, dar ai un oarecare sentiment de vinovăție, întrucât nu crezi că nu meriți laudele care vin din partea celor dragi

Taur

Sâmbătă: Ai rezerve cu privire la modul în care altcineva din anturajul tău a obținut un succes cu care acum se laudă la toată lumea. Ai impresia că nu a reușit să obțină acest lucru într-un mod cinstit.

Duminică:  Nimic din ce vezi nu justifică pesimismul pe care îl afișezi în această zi. Pe parcursul zilei, te încearcă o stare de negativism, din care nu pari să scapi așa ușor.

Gemeni

Sâmbătă: Te simți perfect în compania prietenilor pentru că simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Cere-le ajutorul, mai ales dacă ai probleme apăsătoare pe suflet.

 Duminică:  Deși e duminică, ești ocupat și ești nevoit să refuzi o invitație interesantă. Stai liniștit, vei mai avea ocazia să onorezi această invitație și altă dată.

Rac

Sâmbătă:  Profită de această zi linștită pentru a-ți încărca bateriile. Dedică timpul liber pe care îl ai azi doar relaxării.

Duminică: Te macină unele probleme cu banii care duc inevitabil la discuții în contradictoriu cu cei din familie.

Leu

Sâmbătă: Dai peste un hop financiar care îți taie puțin din elan. Simți un gol în portofel care va trece până la urmă, dar pentru un moment, trebuie să mai reduci din cheltuieli.

Duminică: Primești unele sfaturi prețioase din partea unor persoane mai experimentate decât tine. Ar fi bine să ții cont de ele, pentru că va veni și vremea să pui în practică ce ai auzi acum.

Fecioară

Sâmbătă:  E greu de spus dacă te îndrepți în direcția potrivită, mai ales că primești semnale contradictorii. Cel mai important ar fi să tratezi lucrurile cu prudență.

Duminică: Faci multe drumuri astăzi și deja îți zboară gândul la Sărbătorile de iarnă. Plănuiești să pleci undeva și începi să îți faci calcule.

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: horoscop