x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 10 august: Taurii au șanse reale de succes în plan sentimental

Horoscop zilnic 10 august: Taurii au șanse reale de succes în plan sentimental

09 Aug 2017   •   21:19
Horoscop zilnic 10 august: Taurii au șanse reale de succes în plan sentimental

Berbec
După- amiază este posibil să întâmpinați dificultăți financiare, însă nu este cazul să vă îngrijorați, fiindcă este o situație de scurtă durată.

Taur

Aveți șanse reale de succes în plan sentimental și în viața socială. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, mai ales în ceea ce privește călătoriile

Gemeni
Relațiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauza că vă susțineți punctul de vedere cu încăpățânare. Evitați discuțiile contradictorii.

Rac
Dacă aveți de luat decizii importante în plan profesional, ar fi bine să cereți sfatul unei persoane cu experiență. Evitați speculațiile financiare.

Leu
Este posibil să întâmpinați dificultăți în plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie delicată. Astăzi primiți o veste mai puțin plăcută

Fecioară
Aveți șanse mari de reușită în activitățile intelectuale și în plan social, mai ales datorită farmecului personal și ingeniozității de care dați dovadă.

Balanță 
Este un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere menită să vă crească veniturile. Prietenii vă susțin moral și vă ajută.

Scorpion
Vă recomandăm să nu vă faceți un plan foarte precis pentru astăzi, pentru că se întrevăd evenimente neașteptate.

Săgetător
Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Ceea ce puneți la cale azi are șanse să se realizeze destul de repede. Vă sfătuim să nu neglijați odihnă.

Capricorn
Relațiile cu familia și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Vă sfătuim să nu neglijați persoanele mai în vârstă din familie.

Vărsător
Se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă în plan profesional sau în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apăra .

Pești
Vă puteți aștepta la responsabilități mai mari, dar și la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Intuiția vă ajută să aveți inițiative apreciate

 

×
Subiecte în articol: horoscop