x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 aprilie. Eşti conştient că trebuie să fii mai prezent în viaţa celor pe care îi iubeşti

Horoscop zilnic, 11 aprilie. Eşti conştient că trebuie să fii mai prezent în viaţa celor pe care îi iubeşti

10 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 11 aprilie. Eşti conştient că trebuie să fii mai prezent în viaţa celor pe care îi iubeşti

Berbec

Te-ai străduit să instaurezi o ordine în viaţa ta de zi cu zi, dar nu prea ai reuşit. Până acum. Începând de azi, vei remarca nişte progrese uimitoare.

Taur

Plănuiai de mult timp să faci ceva special şi vei face o surpriză minunată persoanei dragi, arătând astfel afecţiunea şi prin acţiuni, nu doar prin vorbe.

Gemeni

Pentru că ai petrecut foarte mult timp cu anumite persoane, ai uitat de alţi prieteni, să nu te mire faptul că aceştia din urmă vor renunţa la tine.

Rac

Eşti încăpăţânat şi nu accepţi nicio remarcă, indiferent că este o critică, un sfat sau pur şi simplu o părere. Nu mai lua totul personal.

Leu

Se pare că şi pe tine te urmăresc promisiunile nerespectate. Fii fără grijă pentru că vei avea timp să le rezolvi, cu condiţia să te apuci de asta acum.

Fecioară

Ai o zi excelentă. Obiectivele pe plan profesional şi personal au fost îndeplinite. Din acest punct de vedere, ar trebui să fii liniştit şi să te bucuri de moment.

Balanţă

Oricât de mult îţi place să fii în compania oamenilor, vei trece printr-o perioadă în care vei dori să fii singur. Ai nevoie să mai respiri puţin.

Scorpion

Constaţi că eşti pe punctul de pierde oameni dragi şi asta din cauza ta. Eşti conştient că trebuie să fii mai prezent în viaţa celor pe care îi iubeşti.

Săgetător

Ar trebui să vezi lucrurile aşa cum sunt şi nu cum îţi doreşti tu să fie. Realitatea este cruntă. Poate de asta vrei să evadezi mereu din ea.

Capricorn

Dacă vei da de un coleg care se va mişca prea lent, s-ar putea să nu te mai poţi controla şi să ai un comportament agresiv pentru că nu eşti răbdător.

Vărsător

Ai o mulţime de idei pentru a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă, dar mai ales relaţia cu familia. Ştii şi tu că i-ai neglijat şi e normal să se comporte aşa cu tine.

Peşti

Promisiunile pe care le-ai făcut nu mai suportă amânare şi trebuie rezolvate imediat. Nu contează motivul amânării, important este ca prietenii să nu-şi piardă încrederea în tine.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine