x close

Horoscop zilnic 13 octombrie: Fecioarele riscă să fie înșelate în sfera financiară

0
12 Oct 2017 - 20:39
Horoscop zilnic 13 octombrie: Fecioarele riscă să fie înșelate în sfera financiară
Berbec

Astrele vă sfătuiesc să luați o pauză de la preocupările profesionale și să acordați mai multă atenție familiei și prietenilor.

Taur

Sunteți plin de energie și doriți să faceți rapid tot ceea ce v-ați propus. Încercați să respectați niște reguli și să dați dovadă de prudență.

Gemeni

O clipă de relaxare ar putea atrage un necaz și puteți fi protagonistul unor circumstante nefericite. Nu este cazul să puneți totul la suflet.

Rac

Veți intui din timp toate situațiile care vor aparea. Aveți multă energie, dar nu o puteți controla și nici direcționa cum trebuie.

Leu

Totul vă iese bine astăzi. Sunteți într-o armonie perfectă cu lumea exterioară și cu sine, ceea ce reprezintă un avantaj în comunicarea cu ceilalți.

Fecioara

Astrele vă recomandă să aveți grijă de bani pentru că este posibil să înregistrați niște pierderi. Ați putea să fi victima unei înșelători.

Balanța

Soarta vă va face tot felul de cadouri astăzi. Surprizele vor fi în sfera afacerilor, dar pot viza inclusiv viața dumneavoastra personală.

Scorpion

Trebuie să țineți pasul cu evenimentele și de aceea aveți nevoie de toată capacitatea dumneavoastra de concentrare. Fiți prudent.

Sagetator

Relațiile dumneavoatră cu ceilalți nu vor fi la înălțime astăzi. Dacă vreți să nu stricați niște relații, dați dovadă de mai mult tact si diplomatie.

Capricorn

Îi veți uimi pe cei din jur cu dăruirea de care dați dovadă în ceea ce faceți. Este o zi foarte bună si pentru a vă afirma in carieră.

Vărsător

Sunteți foarte bine organizat. Dacă nu aveti nimic de făcut, inventați ceva, numai să nu stați degeaba. Vreți să finalizați tot ce v-ați propus.

Pești

O zi cu mult noroc. Veți atrage oamenii precum un magnet, iar ideile voastre se vor bucura de susținerea unor persoane importante.

 

Citeşte mai multe despre:   horoscop

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de