x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 17 aprilie 2018: Gemenii primesc vizite neașteptate

Horoscop zilnic 17 aprilie 2018: Gemenii primesc vizite neașteptate

16 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 17 aprilie 2018: Gemenii primesc vizite neașteptate

Berbec:

Ai multe lucruri de rezolvat azi, deci vei fi mai puţin comunicativ. Cei din jur iau tăcerea ta drept distrare. Nu le-o lua în nume de rău.

Taur:

Primeşti o invitaţie la un eveniment social din partea unor persoane pe care nu le cunoşti foarte bine. Nu le refuza, poţi rata o oportunitate.

 Gemeni:

Există posibilitatea de a primi o vizită inopinată din partea mai multor prieteni. Eşti foarte ocupat, dar îţi va prinde bine compania lor.

 Rac:

Vei fi surprins să afli că pe seama ta au început să circule bârfe meschine. Ne le băga în seamă, preocupă-te de lucruri mai serioase.

 Leu:

Simţi că ţi se golesc buzunarele în ritm accelerat. Este o perioadă în care eşti nevoit să cheltuieşti mult, însă investiţiile sunt de bun augur.

 Fecioară:

O zi agreabilă în care relaţiile cu prietenii, familia şi vecinii sunt perfect armonioase. Spre seară primeşti o vizită surpriză care te bucură.

 Balanţă:

Azi simţi nevoia de a-ţi ajuta semenii sau de a dona bani pentru caritate. Evenimente neprevăzute, însă, îţi vor împiedica planurile nobile.

 Scorpion:

E posibil să ai de-a face, azi, cu oameni din alt oraş sau chiar din altă ţară. Faci eforturi mari de comunicare, însă fără multe rezultate.

 Săgetător:

Îţi faci planuri pentru a petrece timp de calitate alături de persoana iubită, însă se ivesc tot felul de probleme. Ignoră-le, nu e grav.

 Capricorn:

Îţi va fi foarte greu să convingi pe cineva, azi, oricât de solide ar fi argumentele tale. Dă persoanei puţin timp pentru a rumega problema.

 Vărsător:

Îţi stă mintea numai la aventuri şi călătorii în locuri exotice. Poate că ar trebui să-ţi faci un plan serios şi să îţi realizezi visurile.

 Peşti:

Prietenii încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ atunci când le vorbeşti de planurile tale îndrăzneţe. Ascultă-le argumentele.

×
Subiecte în articol: horoscop