x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 ianuarie. Gemenii au probleme cu casa

Horoscop zilnic, 27 ianuarie. Gemenii au probleme cu casa

26 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 27 ianuarie. Gemenii au probleme cu casa

Berbec

Ai o dispoziţie proastă şi de vină s-ar putea să fie stresul cauzat de orele peste program din ultimul timp. Cel mai bine este să stai acasă. Comandă ceva de mâncare şi odihneşte-te.

Taur

Te va cuprinde un val de pasiune senzuală şi de dorinţă, dragă Taur. Din fericire, vei putea face nişte planuri cu partenerul care vă vor ocupa tot weekendul.

Gemeni

Vor apărea probleme la aparatele pe care le foloseşti acasă, sau la structura casei. Poate fi vorba de instalaţia electrică, sau sanitară, care au nevoie de reparaţii.

Rac

Vei primi nişte veşti nu tocmai îmbucurătoare, care te vor da peste cap. Nu crede tot ce auzi şi verifică informaţiile, pentru că s-ar putea dovedi că nimic nu e adevărat.

Leu

O creștere a venitului ar putea duce la o transformare în sistemul tău de valori, în special în cazul în care e vorba de nişte afaceri importante. Vei reconsidera strategiile aplicate până acum.

Fecioară

Stresul, încordarea şi o mică ceartă legată de afaceri, sau de relaţia de cuplu te va duce cu gândul să iei decizii drastice şi să îţi doreşti să închei relaţia respectivă.

Balanţă

Te cuprinde sentimentul de vinovăţie că nu ai mai făcut sport şi faci orice să treci pe sală, sau să alergi, să recuperezi timpul pierdut. Ai grijă să nu te suprasoliciţi.

Scorpion

Un prieten apropiat trece printr-o perioadă dificilă şi prin nişte momente grele. Are nevoie de cineva alături, dar nu va spune asta deschis. Fii alături de el fără să îţi ceară asta.

Săgetător

 Prea multe cereri venite de la diverse persoane îţi vor da sentimentul că eşti folosit, abuzat şi foarte stresat. Eşti pe punctul de a-ţi pierde cumpătul. Nu face asta. E mai simplu să spui „nu”.

Capricorn

Îţi vin în minte idei de a-ţi lărgi orizonturile, dar la o scară mult mai largă. Te gândeşti la o călătorie într-un loc îndepărtat, sau chiar la mutarea într-o altă ţară.

Vărsător

Vei primi nişte ponturi despre cum să mai câştigi bani într-un timp scurt. Metoda nu va funcţiona de multe ori, dar merită să îi acorzi o şansă, după ce verifici totul, bineînţeles.

Peşti

Relaţiile cu partenerii de tot felul, de afaceri, de iubire, de amiciţie, vor fi foarte tensionate. Sunteţi sub presiunea stresului şi vă veţi descărca nervii unii pe ceilalţi.

×