x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 octombrie: Gemenii sunt plini de pasiune și inspirație

Horoscop zilnic 27 octombrie: Gemenii sunt plini de pasiune și inspirație

26 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 27 octombrie: Gemenii sunt plini de pasiune și inspirație

Berbec

Totul pare să vă meargă perfect şi nimic nu vă poate indispune. Atenție, să nu supărați pe ceilalți. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur

Amânarea unei decizii pe care o aștepți te tensionează și te face vulnerabil. Ideea e să iei lucrurile așa cum sunt și să fii pregatit pentru orice variantă.

Gemeni

O zi perfectă în care toate vă merg din plin, iar voi sunteți plini de pasiune și inspirație. Astrele vă sugerează să vă relaxați mai mult.

Rac

Ar fi bine să vă rezolvaţi problemele importante dimineaţa pentru că după-amiază, s-ar putea să fiţi dezamăgit de cineva în care aţi avut încredere.

Leu

Relaţiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental.O să treacă și asta, veti vedea că lucrurile se vor aranja în timp.

Fecioară

Aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea.  Acordaţi mai multă atenţie celor cu care intrați în contact. Fiți mai tolerant cu cei din jur.

Balanta

Colaborarile se consolidează ,la fel prieteniile şi relațiile cu persoane importante. Ascultaţi sfaturile lor împărtășiți cu ei experiențe de viața.

Scorpion

Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi au mari şanse de reuşită, dar trebuie să aveţi răbdare. Ascultaţi-vă intuiţia și totul se va rezolva.

Săgetător

Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor şi pentru întâlniri cu persoane importante. Orice subiect de conversatie poate fi abordat cu succes.

Capricorn

Dimineaţă aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu banii şi cu documentele, să nu le uitaţi pe undeva.

Vărsător

Traversaţi o perioadă în care credeţi că toţi vă sunt împotrivă şi că nu vă iese nimic. Nu fiţi pesimist, în curând va fi mai bine.

Peşti

Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu. Cu putin antrenament, chiar si nervii pot fi ținuți în frâu.

 

×
Subiecte în articol: horoscop