x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 28 februarie 2018: Taurii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu

Horoscop zilnic 28 februarie 2018: Taurii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu

27 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 28 februarie 2018: Taurii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu

Berbec

Ar fi bine să amânaţi afacerile şi întâlnirile cu persoane importante. Dimineaţa s-ar putea ca o rudă să vă ceară un niște bani cu împrumut.

Taur

Nu vă puteţi concentra, aşa că nu este recomandabil să luaţi decizii importante. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Gemeni

Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Încercați să fiţi prudent în tot ce faceţi.

Rac

Încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor importante pe le aveţi de rezolvat astăzi. Relaţiile cu persoana iubită sunt din ce în ce mai bune.

Leu

Sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri. Trebuie să vă temperaţi nervozitatea, altfel puteţi ajunge în situaţii neplăcute.

Fecioara

Astăzi întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare. Țineţi cont de sfaturile prietenilor.

Balanţa

Astăzi s-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă.

Scorpion

Șeful o să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Din fericire starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare.

Săgetătorul

Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor. Încercaţi să vă păstraţi calmul.

Capricorn

Problemele sentimentale vă indispun iar relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, financiar vă merge foarte bine.

Vărsător

Nu provocaţi discuţii în contradictoriu, dacă nu vreţi să vă complicaţi situaţia. Pentru a evita o ceartă, ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi.

Peşti

Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. Nu este exclus să aveţi probleme în relaţiile sentimentale.

 

×
Subiecte în articol: horoscop