x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 29 ianuarie 2018: Taurii se află la o răscruce de drumuri

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2018: Taurii se află la o răscruce de drumuri

28 Ian 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 29 ianuarie 2018: Taurii se află la o răscruce de drumuri

Horoscop 29 ianuarie 2018. BERBEC

Nu reuşiţi să ajungeţi la niste obiectve la care visați.  Acceptaţi situaţia încă o vreme, pentru că într-un final, vor apare şi rezultatele dorite.

TAUR

Vă aflaţi într-un impas, la o răscruce de drumuri, dar niciuna din alternative nu vă inspiră curajul de a merge mai departe.Nu disperați.

GEMENI

Astăzi sunteţi foarte dur cu cei superficiali şi neatenţi, dar uitaţi că e mai uşor să vedeți punctele slabe la alţii, decât la propria persoană.

RAC

Toate lucrurile par să bată pasul pe loc şi sunteți nevoit să vă mulţumiţi cu o stare pasivă, de parcă nimic nu s-ar mai întâmpla. Relaxaţi-vă.

LEU

Aveţi nişte bani la dispoziţie şi  deja planuri măreţe cu ei. Aţi putea cheltui o sumă fără rost, iar ulterior să vă pară rău. Fiți precaut.

FECIOARA

Vă aflaţi la mijloc într-un conflict apărut între generaţii, părinţi şi copii. Ţineţi partea părinţilor, dar să nu tăiaţi aripile celor tineri.

BALANŢA

Adunaţi-vă forţele şi abordaţi orice impas cu optimism, deoarece gândirea pozitivă vă poate scoate din cele mai ciudate situaţii.

SCORPION

Prea mult vă gândiţi la problemele de serviciu şi vă stresaţi permanent, în loc să încercați să vă detaşaţi de toate şi să vă odihniți mai mult.

SĂGETĂTOR

Sunteţi decis în acest moment să faceţi o schimbare radicală în viaţa privată. Astrele vă recomandă să dați dovadă de înţelepciune şi tact.

CAPRICORN

Aruncaţi o privire înapoi, pentru că aţi lăsat în aşteptare o datorie morală faţă de un prieten. Acum e momentul să vă ocupaţi de ea.

VĂRSĂTOR

Vă dezamăgesc nişte lucruri şi nu reuşiţi să vă recăpătaţi speranţa că se vor rezolva favorabil. Nu te hazarda spre decizii ce ţi-ar putea crea probleme.

PEŞTI

Planurile de viitor pe care le aveţi în minte încep să se realizeze. Continuaţi să speraţi într-o reuşită deplină şi veți obţine succesul dorit.

 

×
Subiecte în articol: horoscop