x close

Horoscop zilnic 3 octombrie: Vărsătorii vor fi apreciați de cei din jurul lor

0
02 Oct 2017 - 19:50
Horoscop zilnic 3 octombrie: Vărsătorii vor fi apreciați de cei din jurul lor Route55/Getty Images/iStockphoto Circle of the zodiac signs. Vector Illustration
Berbec

Vei avea parte de o zi destul de liniştită, poate cam plictisitoare. O întâlnire cu un prieten mai vechi îţi va aduce amintiri plăcute.

Taur

Calităţile tale vor ieşi din nou în evidenţă . Atenţie însă, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel rişti să devii neplăcut.

Gemeni

Eşti pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se lăsă aşteptată de ceva timp. Din fericire, acest lucru nu-ţi va încurca planurile pentru ziua de azi.

Rac

O întâlnire cu familia îţi va ocupa o bună parte din zi. S-ar putea să ai de făcut cuiva un cadou sau va trebui să cheltuieşti nişte bani.
Leu

Eşti într-o dispoziţie bună. Cineva îţi va face o promisiune, dar ar fi bine să nu crezi chiar tot ce ţi se spune.

Fecioara

Azi vei afla lucruri interesante şi îmbucurătoare. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci eforturi mari în probleme lipsite de importanţă.

Balanţa

Un prieten are o nelămurire şi îţi va cere sfatul sau ajutorul. Este de preferat să-l ajuţi, fiindcă nu te costă nimic.

Scorpion

O zi plină de surprize plăcute. O să afli tot felul de lucruri noi şi interesante. Persoana iubită îţi va face o surpriză plăcută.

Săgetător

Eşti puţin cam neatent şi de aceea ai face bine să nu te implici în activităţi care necesită un mare efort de concentrare.

Capricorn

Prietenii vin cu o invitaţie interesantă, de nerefuzat. Profită de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu persoane care îți vor îmbogăți viața.

Vărsător

Calităţile de care dai dovadă te fac foarte apreciat de cei din jur.Vei încheia ziua mai optimist decât ai început-o și îi vei binedispune și pe ceilalți.

Peşti

Azi ai parte de contacte și conversații utile. Dacă aştepţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar va fi  pe placul tău.

 

 

Citeşte mai multe despre:   horoscop

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de