x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 30 ianuarie 2018: Peștii încalcă unele principii pentru a-și atinge scopul

Horoscop zilnic 30 ianuarie 2018: Peștii încalcă unele principii pentru a-și atinge scopul

29 Ian 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 30 ianuarie 2018: Peștii încalcă unele principii pentru a-și atinge scopul

BERBEC

Astăzi oscilezi între a fi  vesel şi simpatic, apoi aluneci spre pesimism şi depresie, încât e greu ca cei din jur să te mai înţeleagă.

TAUR

Încearcă să faci un efort  să-ți reduci din pretenţii, care uneori sunt exagerate. Nu uita că adaptarea înseamnă  să accepţi şi opiniile altora.

GEMENI

Astrele te avertizeză că ceea ce faci acum, îşi va arăta urmările în timp. Investeşte în viitorul tău, cu calm şi constinciozitate.

RAC

Încearcă să apelezi la o persoană de încredere cu experienţă şi bine informată pentru rezolvarea unei probleme destul de complicate.

LEU

Simţi că viitorul tău va fi mult mai luminos decât acum, iar astrele indică că senzatia e corectă. Planurile tale se pot materializa, în curând.

FECIOARĂ

Eşti un factor de echilibru într-un mediu foarte oscilant. Colegii care te au azi în preajmă, vor simţi că le inspiri siguranţă şi încredere.

BALANŢA

Eşti uşor expus riscurilor de a nu rezolva nişte treburi importante. Trebuie să priveşti lucrurile mult mai atent, astfel încât riști să fi înșelat.

SCORPION

Astăzi te simți destul de obosit . Ai nevoie de odihnă şi de o zi în care să nu faci nimic. Să nu te apuci de absolut nimic care să te solicite.

SĂGETĂTOR

Te înhami la sarcini grele, dar care te satisfac pe deplin. Iniţiativele tale vor ajunge la rezultate de care vei fi mândru la un moment dat.

CAPRICORN

Nimic nu te doare mai tare decât să descoperi că cei în care ai investit încredere încearcă să te mintă, sau să profite de bunăvoinţa ta.

VĂRSĂTOR

Eşti foarte mulţumit de rezultatele unui proiect cu care te identifici. Încearcă totuși să păstrezi un echilibru în sentimente și stări.

PEŞTI

Ca să-ţi atingi un scop, uneori eşti nevoit să încalci anumite regulile clare, chiar dacă nu-ţi place. Visul tău cere sacrificii pe parcurs.

 

×
Subiecte în articol: horoscop