x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 iulie 2015. Contextul astral de astazi este destul de rascolitor pentru tine

Horoscop zilnic, 8 iulie 2015. Contextul astral de astazi este destul de rascolitor pentru tine

07 Iul 2015   •   20:00
Horoscop zilnic, 8 iulie 2015. Contextul astral de astazi este destul de rascolitor pentru tine
O zi plina, cu Luna in semnul tau natal si multe aspecte tensionate pe cer. Dar, desi ziua aduce multe agitatie si tensiune, fie datorita presiunilor pe care le simti din toate partile, fie din cauza unor situatii stresante prin care treci de ceva vreme, e momentul sa vezi ce schimbari e necesar sa faci, mai ales in relatiile importante, dar si in privinta spatiului de locuit, familiei si caminului. Atentie la nevoile tale si nu te lasa influentat sau presat de cei din jur, indiferent cat de autoritar se comporta. In scurt timp vei avea suficienta claritate si curaj sa faci alegerile potrivite.

Horoscop 8 iulie. Taur
Contextul astral de astazi este destul de rascolitor pentru tine, in sensul ca perceptia despre tot ce este in viata si in jurul tau, e posibil sa fie una pesimista. Vitalitatea este destul de scazuta, iar daca adaugam si consumul emotional, e clar ca ai nevoie de retragere departe de agitatie sau de un program cat mai lejer. Solitudinea, activitatile relaxante si, mai ales, detasarea de situatiile stresante, te ajuta sa capeti o viziune proaspata si sa-ti mentii tonusul. Chiar daca acum nu vezi solutiile si caile, ai incredere ca in scurt timp le vei vedea.

Horoscop 8 iulie. Gemeni
Zona prietenilor, proiectelor si publicitatii este activata astazi de prezenta Lunii in Berbec. Exista multa precipitare legat de unele proiecte, care nu se deruleaza cu viteza cu care ai vrea tu sau nu aduc roadele scontate. Aceasta zi e posibil sa-ti arate care este cauza greutatii pe care o percepi si la ce e nevoie sa renunti pentru a obtine mai multa usurinta. S-ar putea ca unele relatii sa fie testate pentru a-ti da seama pe cine poti conta si pe cine nu, de aici inainte.

Horoscop 8 iulie. Rac
Pentru tine, desi o zi agomerata si destul de solicitanta, poate fi edificatoare. Zona activata este cea a carierei si statutului, iar prin extensie, a parteneriatelor si aliantelor. Lucrurile se cer lamurite, nu mai ai rabdare si nici nu mai ai chef sa lasi controlul in mana sau mintea altuia. Astazi e momentul sa ceri explicatii, sa transezi anumite aspecte, sa spui ce ai de spus, dar si sa actionezi concret in sensul finalizarii unor proiecte. Din seara asta Mercur se va afla in Rac si te sustine sa faci alegeri bazate pe intuitie, capatand mai multa claritate cu privire la ce-ti doresti.

Horoscop 8 iulie. Leu
E posibil sa te simti constrans, sa ai sentimentul ca nu exista posibilitati de a inainta in modul dorit sau ca usile sunt inshise pentru tine, acum. Cu toate acestea, e un moment bun sa te opresti, sa nu mai incerci nimic, sa renunti la orice dorinta. In felul acesta, vei capata o viziune noua, imbunatatita, si o noua inspiratie cu privire la drumul tau de aici incolo. In orice caz, incearca sa nu fortezi lucrurile astazi si fii dispus sa renunti la gandirea rigida. Ai  incredere in necunoscut, in inteligenta inimii tale, in Dumnezeu.
Horoscop 8 iulie. Fecioara
 
Luna in Berbec, in cazul tau precipita lucrurile in sfera finantelor si a proiectelor aflate in derulare. Nu prea mai ai rabdare sa astepti rezultatele dorite, nu prea mai ai rabdare nici cu cei cu care colaborezi. Prin urmare, ziua de astazi vine sa-ti arate unele fisuri in relatiile tale sau in strategiile pe care ti le-ai construit. Demersurile financiare riscante nu sunt indicate acum, si nici imprumuturile, fie ele date sau primite. Este mai curand o zi in care sa-ti protejezi resursele si sa ai o rezerva pentru situatii neasteptate (plati, cheltuieli, scadente)…

Horoscop 8 iulie. Balanta
Se pare ca nu prea mai poti reprima nemultumirile si nu mai poti pastra masca de om diplomat si dragut. Astazi, contextul astral, te provoaca sa dai cartile pe fata si sa fii sincer mai ales fata de tine in ce priveste unele relatii din viata ta, dar si situatia ta de familie, confortul emotional etc… E momentul unei repozitionari si da, s-ar putea sa nu fii capabil sa o faci cu intelepciune, dar macar esti capabil sa recunosti ca lucrurile e nevoie sa se schimbe… iar din acest punct incepe schimbarea.

Horoscop 8 iulie. Scorpion
S-ar putea ca sarcinile de serviciu sa fie solicitante peste masura, iar tu sa fii destul de putin cooperant. Prin urmare, pe de o parte se pot naste tensiuni care vireaza in adevarate izbucniri nervoase, dar pe de alta parte, este un teren fertil si pentru inventarea unei noi strategii, a unei noi gandiri in privinta activitatilor profesionale si a stilului de viata in general. Astazi lasa-ti loc in agenda pentru situatii neprevazute si nu lua lucrurile prea in serios si grav. Incepand din seara asta, vei vedea totul intr-o alta lumina.

Horoscop 8 iulie. Sagetator
„Nu mai merge asa!” Cam acesta este gandul care pare sa persiste in mintile multor Sagetatori, in aceste zile. Fie ca e vorba de o relatie tensionata cu copiii sau de relatia de cuplu, astazi situatiile pe care nu le poti controla te irita peste masura, motiv pentru care vei cauta sa-ti schimbi strategia si sa preiei controlul. In alta ordine de idei, speculatiile financiare, precum si cheltuielile impulsive ar trebui evitate. In schimb, activitatile recreative ar fi bine sa fie puse pe primul plan.

Horoscop 8 iulie. Capricorn
Tu esti unul dintre aceia care vor percepe cel mai intens energia puternica a acestei zile. Luna se afla in Berbec, aspectele sale sunt tensionate si indica pe de o parte nerabdare, teama, constrangere, iar pe de alta parte, o puternica dorinta de eliberare si schimbare. Pentru a vedea mai clar care-ti sunt nevoile si ce e de facut, ia-ti putin timp pentru tine, pe care sa-l petreci acasa sau intr-un loc familiar, cu cat mai putina agitatie in jurul tau.

Horoscop 8 iulie. Varsator
Mult freamat mental, multe ganduri, analize, comparatii… Iar acest zgomot interior se poate transforma foarte usor in conflict, daca cineva are ne-inspiratia de a te ataca sau contrazice. Totusi, tensiunile de astazi iti pot arata ce nu functioneaza, ce e nevoie sa fie schimbat si care este discursul avantajos/potrivit in caz de negocieri, intalniri, discutii importante. Gafele nu sunt intotdeauna rele, cata vreme inveti din ele. Iar astazi vei avea ce invata.

Horoscop 8 iulie. Pesti
Temerile legate de bani si scenariile despre pierderea sigurantei materiale se pot accentua astazi, daca lasi mintea sa croseteze ganduri in jurul lor. Daca inca te bazezi pe altii pentru a-ti asigura confortul dorit, e momentul sa recunosti ca doar de tine depinde acesta si de atitudinea pe care o ai. Contextul astral te sprijina si iti stimuleaza creativitatea, idei excelente dandu-ti tarcoale. Foloseste-te de ceea ce ai la dispozitie ca resurse interioare si, mai ales, de imaginatie si intuitie.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro 

×
Subiecte în articol: Horoscop 8 iulie horoscop