x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 8 martie 2018: Vărsătorii au oportunități financiare

Horoscop zilnic 8 martie 2018: Vărsătorii au oportunități financiare

07 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 8 martie 2018: Vărsătorii au oportunități financiare

Berbec
Încearcă să nu te impui în mod agresiv în fața apropiaţilor, în special în faţa celor mai tineri. Ideile tale pot atrage păreri diferite şi unele critici.
Taur
Zile acestea ieşi în evidenţă sub toate aspectele și în sens pozitiv. Lucrul acesta îţi aduce multă apreciere din partea anturajului profesional.

Gemeni
Ai unele nemulţumiri legate de serviciu. Niste persoane din alt mediu vad în tine un om serios şi de încredere. Ori de câte ori când cineva apropiat se simte cuprins de îndoieli tu eşti capabil să-l ajuţi cu plăcere.
Rac
O relaţie importantă, cu o persoană mai tânără este pe cale să îţi domine gândurile în aceasta perioadă. Nu te lăsa copleşit de sentimente.

Leu
Astăzi intuiţia te ajută să spui lucrurilor pe nume. Ai şansa de a te bucura de armonia din familie sau de relaţia cu partenerul de viață.

Fecioară
Nu toate problemele care îţi stau  pe cap au o rezolvare rapidă. Solutia stă însă într-o listă de priorităţi. Un amic te solicită la un plan comun.
Balanţă
Oamenii care te critică zilele acestea îţi pot deveni, cei mai buni prieteni. Abilităţile de comunicare te ajută să câştigi încrederea celor din jur.

Scorpion
Dacă ai răbdare şi înţelegi că oamenii au dreptul la puncte de vedere diferite, vei relaxa atmosferă din jurul tău. Fmilia tinde să te acapareze.
Săgetător
Astrele îți recomandă astăzi să aduci un echilibru între diversele preocupări care te solicită. Încrederea în tine îţi dă aripi şi te ajută enorm.

Capricorn
Atmosfera din jurul tău devine mai puţin încordată .Atitudinea pozitivă şi, preocuparea faţă de sănătate, îţi dau o stare generală favorabilă.

Vărsător
Dacă eşti atent la ce se întâmplă în preajma ta, poți  profita de noi şanse financiare. Persoana iubită are propuneri de petrecere a timpului liber. 

Peşti
Astăzi esti într-un bun echilibru emoțional, aspect de care ar fi bine să profiți pentru înlăturarea cu succes a unor obiceiuri păguboase. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop