x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 8 noiembrie: Săgetatorii sunt sfătuiți să-și respecte promisiunile

Horoscop zilnic 8 noiembrie: Săgetatorii sunt sfătuiți să-și respecte promisiunile

07 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 8 noiembrie: Săgetatorii sunt sfătuiți să-și respecte promisiunile

Berbec

Sunteţi mai autoritar ca niciodată, iar acest lucru vă poate atrage comentarii neplăcute. Atâta timp cât nu exageraţi totul va fi bine.
 

Taur

Învăţaţi să citiţi semnalele pozitive care vă apar în cale la tot pasul. Implicarea în proiecte care presupun imaginaţie vă aduce satisfacţie.
 

Gemeni

Veți avea probleme cu banii pe fondul unor artificii financiare. Reluaţi analiza şi calculele pas cu pas şi căutaţi cu răbdare soluţii viabile.

Rac

Astăzi veţi impresiona persoane importante. Mai mult decât atât puteţi culege unele roade financiare din asocierile în care sunteţi implicaţi.
 

Leu

Analizaţi cu atenţie intenţiile celor care vor să vă influenţeze în privinţa unei relaţii de suflet. La capitolul sănătate staţi excelent.
Fecioara

Cel mai inconfortabil aspect este că banii…se duc prea repede. Partea bună este că relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioada favorabilă.
Balanţă

Este posibil să vi se anuleaze un plan sau un drum. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Există şi alte alternative.
 
Scorpion

Se redeschide o cale de dialog după o perioadă de răceală cu cineva. Dacă nu repetați greşelile din trecut, n-aveţi motive de îngrijorare.
Săgetător

Toate vin şi trec astăzi. Se impune să vă ocupaţi de dorinţele persoanelor mai în vârstă din familie. Respectaţi-vă promisiunile!
Capricorn

Reuşiţi câteva contacte cu persoane importante, care vor contribui la reuşită unei aspiraţii mai vechi. Din punct de vedere financiar nu aveţi nici o grijă.
 

Vărsător

Se anunţă o zi interesantă cu multe peripeţii plăcute. Vă faceţi planuri cu persoana iubita în legătură cu o excursie mult aşteptată.

Peşti

Încercați să nu vă ambiționati să rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi și ajutorul prietenilor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop