x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 4 martie 2015. Cel mai probabil, esti preocupat de starea ta materiala

Horoscop zilnic, miercuri, 4 martie 2015. Cel mai probabil, esti preocupat de starea ta materiala

03 Mar 2015   •   20:20
Horoscop zilnic, miercuri, 4 martie 2015. Cel mai probabil, esti preocupat de starea ta materiala
Berbec  
Impulsurile de a actiona intr-o directie destul de riscanta, fie ca este vorba de amor, de partea financiara sau chiar de testarea limitelor fizice, sunt de greu de stapanit astazi, mai ales in prima parte a zilei, cand esti dispus sa arati lumii tot ce poti. Nu sunt excluse nici momente placute, venite ca din senin, insa e recomandat sa spui da, numai dupa a analiza atenta si realista. 

Taur
Nu cauta in alte parti sustinerea de care ai atata nevoie, fiindca ea este acasa, in sanul familiei, chiar daca aparent nu se face prea usor simtita. Este posibil sa primesti un ajutor nesperat sau la randul tau sa fii generos cu cei dragi. Oricat de nonconformiste ar fi unele tendinte, nu te sfii sa incerci ceva nou, fie legat de amenajarea locuintei, fie in modul cum alegi regulile jocului in dragoste. 

Gemeni
Cei doi benefici Venus si Jupiter, creeaza contexte favorabile ce se pot fructifica in viitor, frecvent cu aportul prietenilor. Insa, pentru asta trebuie sa fii activ in mediul social si sa ai un plan, deschiderea catre idei si abordari inovative fiind deja existenta. Este ideal sa fii omul potrivit la locul potrivit, fara a lua astazi deciziile definitive. Dupa pranz, aloca putina atentie sectorului domestic. 

Rac
Cel mai probabil, esti preocupat de starea ta materiala dar si de ceea ce te poate pune in valoare in mediul socio-profesional, de aceea, poti fi tentat, pe criterii influentate de statusul emotional, sa nu ratezi oferte de implicare in proiecte ambitioase, care promit castiguri importante, sau chiar sa investesti pentru o schimbare radicala de imagine. Totusi, n-ar strica sa ceri si parerea cuiva apropiat. 

Leu
Atunci cand gandesti pozitiv, lucrurile se leaga mai usor, iar astazi nimic nu pare sa stea in calea entuziasmului tau. Poti beneficia de oportunitati de asociere ivite din relatia cu cineva de peste hotare, de o bursa de studii sau chiar de o vacanta minunata. Nu te grabi, alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine, fii nonconformist, dar nici nu uita de aspectele financiare ce trebuie analizate. 

Fecioara 
Acum, te simti increzator si-ti iei inima-n dinti lasand in urma relatii pentru care nu merita sa te sacrifici sau in care nu e cazul sa mai investesti. Pana la urma iti poti schimba stilul de viata, important este sa vrei, chiar daca acest lucru presupune o transformare interioara si unele renuntari. Mediteaza si cauta solutii rationale, fara a lasa orgoliul si tendintele egoiste sa se amestece. 

Balanta
Socializarea iti prieste, te faci cu usurinta remarcat iar atitudinea de cuceritor s-ar putea sa dea roade mai ales in cercul tau prieteni, unde se poate ivi un personaj interesant dar si un posibil asociat sau sustinator pentru planurile tale de viitor. Totusi, nu pune pe primul loc tendinta de a dovedi ce poti, ci mai degraba fii deschis la experiente noi. Seara, este bine sa fii doar tu, cu gandurile tale. 

Scorpion
Energia nu-ti lipseste, ba din contra, ceea ce te poate predispune si la actiuni impulsive, chiar riscante, pe langa cele curajoase si inspirate. Vrei sa fii in centrul atentiei, sa dovedesti ce poti, iar asta te impinge la suprasolicitare dar si la sanse mai bune de a fi apreciat pentru eforturile tale. Deci, cantareste-ti bine avantul optimist, eventual cere sfatul unui prieten de nadejde. 

Sagetator
Ai ocazia sa te evidentiezi prin ceva inedit, creativ, care implica curaj dar si initiativa. Poate iei in calcul un proiect avut in vizor inca din septembrie trecut, acum ivindu-se sanse favorabile de care este bine sa profiti, prin implicare concreta. Nici ocaziile de a-ti iesi o noua dragoste in cale nu sunt excluse, cu atat mai mult cu cat esti dispus sa calatoresti si sa experimentezi. 

Capricorn 
Este posibil sa simti ca a venit momentul potrivit pentru unele decizii legate de locuinta ta sau chiar de relatia cu membrii familiei. Totusi, evita cu orice pret implicarea emotiilor in deciziile tale, cu atat mai mult tendinta de a face abuz de putere. Este important sa-ti revizuiesti mentalitatea pentru a deveni mai deschis la anumite abordari care pana acum ti se pareau de neconceput. 

Varsator

Fii deschis, nonconformist, exprima-ti cu toata increderea originalitatea dar si inspiratia creativa si astfel iti maresti sansele de a atrage in preajma ta un partener potrivit, pe gustul tau, care sa te aprecieze. Totusi, oricat de mare ar fi entuziasmul, nu te grabi a promite ceva de la prima oferta, fiindca se poate sa ai de unde alege. Acorda-ti timp la sfarsit de zi pentru analiza sentimentelor tale. 

Pesti 
Daca ai identificat care ti-e mediul cel mai prielnic si te-ai indreptat intr-acolo, mai ramane sa si actionezi la modul concret. Astfel, cu putin curaj de a te pune in valoare intr-un mod cat mai original, ai sanse bune de a inregistra rapid profituri dar si recunoastere la locul de munca. Nu uita nici de relatia cu partenerul de cuplu sau chiar cu un eventual asociat, ce trebuie tratata cu atentie si responsabilitate.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×