x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Universul are un mesaj important pentru 4 zodii pe 4 Septembrie 2024

Universul are un mesaj important pentru 4 zodii pe 4 Septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    04 Sep 2024   •   09:15
Universul are un mesaj important pentru 4 zodii pe 4 Septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Universul are un mesaj important pentru 4 zodii pe 4 Septembrie 2024

Din punct de vedere astrologic, aceasta este o zi importantă, pe care doar patru semne zodiacale o vor înțelege cu adevărat ca fiind un factor decisiv în dezvoltarea lor personală.

Dacă suntem curajoși și sinceri... vom reuși.

Tranzitul lui Marte în Rac ne arată că avem nevoie de schimbare, dar că trebuie să aducem această schimbare într-un mod blând și delicat. Racul este un semn zodiacal blând, iar când Marte intră în această constelație, învățăm că ne atingem obiectivele prin puterea perseverenței. Așadar, 4 septembrie ne aduce mesaje importante: trebuie să rămânem fideli planului, să nu ne abatem, și dacă suntem curajoși și sinceri, vom reuși.

Universul are un mesaj important pentru patru zodii pe 4 septembrie 2024:

1. Gemeni

Să fim sinceri, ai urmat planul de multă, multă vreme. Ce înseamnă asta este că știi ce vrei și nu te abați de la drumul tău. Universul este atent și va fi în acest moment când vei primi „instrucțiuni suplimentare” despre care ar trebui să fie următoarea ta mișcare.

În timpul tranzitului lui Marte în Rac, vei descoperi că timpul nu este de partea ta; cu toate acestea, acest lucru lucrează în favoarea ta. Universul vrea să știi că ceea ce este esențial acum este să îți schimbi perspectiva.

Asta nu înseamnă că ai nevoie de o schimbare completă, dar înseamnă că, datorită lui Marte în Rac, trebuie să accelerezi puțin lucrurile, altfel acestea vor intra într-un fel de retrogradare. Marte te provoacă, iar aceasta este o provocare pe care trebuie să o accepți.

2. Fecioară

Urmează să primești un mesaj important din partea universului, iar o mare parte din acesta are legătură cu faptul că te simți încrezător în legătură cu o anumită alegere pe care ai făcut-o recent. Având în vedere modul în care Marte în Rac îți influențează semnul zodiacal, concluzionăm că acest tranzit te ajută să accepți.

Acest lucru nu înseamnă acceptare oarbă; trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale și să rămâi fidel cuvintelor tale. Asta nu ar trebui să fie dificil pentru tine, deoarece face parte din natura ta. Cu toate acestea, ai început să îți faci griji și să te îndoiești.

Este destul de tipic pentru o Fecioară să se gândească prea mult la lucruri, dar mintea ta începe să devină dușmanul tău, iar universul vrea să fii atent la ceea ce îți faci... și să te oprești. Fii bun cu tine, Fecioară; meriți toată bunătatea din lume, așa că, dacă poți, încetează să-ți mai faci griji și acceptă lucrurile așa cum sunt.

3. Scorpion

Marte în Rac este extrem de direct în abordarea sa față de tine și față de tendința ta de a lua prea mult timp pentru a lua o decizie în chestiuni importante și urgente. Acest tranzit aduce putere și hotărâre, și vei descoperi că este mai ușor să iei decizii.

Nu numai că acest lucru este de ajutor, dar este și oportun, Scorpionule. Ai avut nevoie de acel mic impuls suplimentar, și ce sursă mai bună să primești un astfel de impuls decât universul însuși? Mesajul zilei pentru tine este acela care te face să te angajezi într-o decizie, în loc să o lași să treacă încă o zi.

Energia Racului este caldă și blândă și te face să simți că totul este în regulă așa cum este, și într-un fel, totul este în regulă oricum. Totuși, ai influența lui Marte în joc aici, și îți arată că ai putea avea mai mult, sau mai degrabă, o situație mai bună decât ceea ce ai în prezent, și că merită să îți asumi riscul și să decizi să mergi înainte.

4. Pești

Bunătatea câștigă astăzi, deoarece aceasta este ceea ce ai avut nevoie în viața ta și ceea ce ai avut nevoie să oferi. Interesant este că, deși ești o persoană dulce și iubitoare, poți fi, de asemenea, destul de rece uneori și în perioade precum Marte în Rac, poți fi direct glacial. Nu observi că se întâmplă acest lucru, dar când cineva îți atrage atenția asupra acestui lucru, vei fi zguduit, deoarece vrei să fii amabil și grijuliu cu toată lumea. Nu ai realizat că ai lăsat să-ți scape acest aspect.

Deoarece Marte în Rac are un element de ferocitate, vei realiza că acesta este modul universului de a-ți spune: „Fii atent la mediul tău.” Ultimul lucru pe care ți-l dorești vreodată este să rănești un alt om, și știind că ai putea fi responsabil pentru un astfel de lucru te va schimba complet. O nouă atitudine este ceea ce contează pe 4 septembrie

×