x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget CES 2014. Walkman-ul nu moare şi nu se predă

CES 2014. Walkman-ul nu moare şi nu se predă

de Alexandru Radescu    |    08 Ian 2014   •   17:54
 CES 2014. Walkman-ul nu moare şi nu se predă

În ciuda loviturilor puternice primite de piaţa „tradiţională” a mp3 playerelor portabile, odată cu revoluţia iPod, alături de avalanşa smartphone-urilor cu capacitate mare de stocare, iată că vechile brand-uri nu se predau.

La CES-ul din Las Vegas, Sony a prezentat un model nou de Walkman, ZX1. Printre dotările de bază, amplificatorul Sony S-Master HX Audio care reduce distorsiunea şi zgomotul de fond, precum şi tehnologia DSEE HX, care converteşte şi restabileşte sunetele de înaltă frecvenţă pierdute în procesul de compresie, pentru o audiţie care vrea să concureze cu cea din cadrul unui studio de înregistrări sau a unei săli de concerte.

Gadget-ul poate reda fișiere în format WAV, FLAC, Apple Lossless (192KHz/24bit) și AIFF, capacitatea de stocare este de 128GB iar ecranul este Triluminos (Video: MPEG-4 la 384 kbps).  Oferă conectivitate WiFi şi Bluetooth, cu playback audio de până la 32 de ore, playback video de până la 5 ore.
 
Noul Walkman ZX1 este realizat din componente special selecţionate, conectate cu ajutorul unor cabluri întărite, totul într-un şasiu de aluminiu extrem de rigid.


 

×