x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Moto X, made in USA

Moto X, made in USA

de Alexandru Radescu    |    02 Aug 2013   •   16:53
 Moto X, made in USA
Sursa foto: Moto X

Cu noul smartphone Moto X, Google reuşeşte o dublă premieră: primul terminal dezvoltat şi supervizat în întregime, la care se adaugă şi detaliul patriotic, adică asamblarea în SUA. În august 2011, Google anunţa preluarea Motorola Mobility pentru 12,5 miliarde de dolari.

Pentru “X” (un posibili nou brand în portofoliul Google, după Nexus), producătorii au optat pentru o arhitectură hardware bazată pe Qualcomm Snapdragon S4 Pro şi procesoar dual-core 1.7GHz Krait, cu unitate de procesare grafică Adreno 320 GPU. Memoria RAM este de 2GB, capacitatea de stocare internă este de 16/32GB, dar fără opţiunea unui card microSD.

Camera foto oferă o rezoluţie de 10MP, cu tehnologie ClearPixel iar pe partea video, rezoluţia este fullHD la 30cps. Bateria este de 2200mAh.

Platforma software este Android 4.2 (Jelly Bean) iar display-ul de 4.7 inci are o rezoluţie 720 x 1280 pixeli, ( densitate a pixelilor de 312), cu protecţie Corning Gorilla Glass.

O trăsătură interesantă este şi aceea a posibilităţii de a schimba carcasele, atât faţă cât şi verso (producătorul oferă 18 variante cromatice).

Terminalul funcţionează în reţele HSDPA/LTE (4G), cu nano SIM, fiind disponibile şi versiuni cu CDMA.

Pentru piaţa din SUA, preţul este de 200 de dolari/250 de dolari, în funcţie de cele două versiuni ale capacităţii de stocare.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Moto X Qualcomm Snapdragon S4 Pro