x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Şeful Vodafone România, mutat în Australia

Şeful Vodafone România, mutat în Australia

de Alexandru Radescu    |    24 Ian 2014   •   15:10
 Şeful Vodafone România, mutat în Australia

Directorul Executiv Vodafone România, Inaki Berroeta, va prelua poziţia de CEO al Vodafone Hutchinson Australia, începând cu 1 martie 2014, a anunţat azi grupul telecom britanic. Compania nu a anunţat încă înlocuitorul lui Berroeta.

Inaki Berroeta a venit la conducerea Vodafone România pe 1 decembrie 2010, înlocuind-o pe Liliana Solomon. Anterior ocupase poziţia similară la Vodafone Malta.

Actualul director general al Vodafone Australia, Bill Morrow, al cărui mandat se va încheia la finele lunii februarie, a declarat într-un comunicat al companiei că experienţa internaţională a lui Berroeta şi "pasiunea sa pentru familia Vodafone" vor asigura tranziţia în bune condiţii şi evoluţia companiei în continuare.

Divizia australiană a operatorului este aproape de finalizarea unui plan de revenire derulat pe parcursul a trei ani.

Morrow este considerat un expert în revitalizarea companiilor aflate în dificultate şi a fost adus la Vodafone Australia după ce divizia a întâmpinat o serie de probleme cu reţeaua şi a pierdut peste un milion de clienţi, potrivit presei australiene.

Începând din martie, el va prelua conducerea NBN Co, compania care construieşte reţeaua naţională de broadband din Australia, cel mai mare proiect de infrastructură derulat vreodată în ţară, afectat de întârzieri, probleme cu contractorii şi un scandal privind deşeurile de azbest, notează publicaţia The Australian.




 

  

×