x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Familia lui Michael Jackson confirmă că starul va fi înmormântat pe 29 august

Familia lui Michael Jackson confirmă că starul va fi înmormântat pe 29 august

18 Aug 2009   •   00:00

Familia lui Michael Jackson a confirmat, printr-un purtător de cuvânt, faptul că starul va fi înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, pe 29 august ­ ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani ­, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, a informat accesshollywood.com.



Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, Ken Sunshine, a adăugat că la ceremonie vor fi invitaţi doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi. Detaliile ceremoniei au fost ţinute secrete. Anunţul a survenit după ce, luni, publicaţia New York Daily News scria că tatăl regretatului star, Joe Jackson, a spus că fiul său va fi înmormântat în ziua în care ar fi împlinit 51 de ani.

Sunshine a mai spus că Jackson va fi înmormântat pe Terasa Sfântă de la Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn-Glendale. Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitaţii ale unor opere create de Michelangelo, dar şi cu o replică a "Cinei cea de taină" a lui Leonardo da Vinci.

Cimitirul este situat în Glendale. Este un loc diferit de cimitirul Hollywood Hills, unde familia Jackson a fost văzută în zilele de după decesul starului, la 25 iunie, în urma unui stop cardiac.
Presa internaţională a scris, în urmă cu o săptămână, că Michael Jackson a fost înmormântat la începutul lunii august, însă informaţia nu au fost confirmată de reprezentanţii familiei Jackson. (MFM)

×
Subiecte în articol: special