x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special (P) Cadouri inspirate pentru gusturi rafinate! Descopera noua imagine a magazinului online “Flori si cadouri”!

(P) Cadouri inspirate pentru gusturi rafinate! Descopera noua imagine a magazinului online “Flori si cadouri”!

23 Dec 2015   •   14:28
(P) Cadouri inspirate pentru gusturi rafinate! Descopera noua imagine a magazinului online “Flori si cadouri”!

Brand-ul “Flori si Cadouri” beneficiaza de o imagine noua si de un magazin online pe masura. “Flori si cadouri” a lansat noul magazin online de cadouri rafinate in luna Noiembrie a anului 2015. Magazinul online ofera o gama variata de cadouri destinate Pastelui, Craciunului sau perioadei 1-8 Martie si destinate atat persoanelor fizice, cat si corporatiilor.

Cadouri ce respecta regula celor 3C: Complet, Complex, Cool 

Noul magazin online de cadouri “Flori si Cadouri” ofera o mare varietate de cadouri elegante. O multitudine de cosuri cadou ce cuprind elemente extraordinare ce asteapta sa fie oferite celor dragi. Bauturi fine, produse gourmet, toate aranjate astfel incat sa aduca bucurie in suflet. “Flori si Cadouri” s-a reinventat din dorinta de a imbunatati experienta consumatorilor. Magazinul ofera clientilor oportunitatea de a darui cadouri complete. Ideea principala a rebranding-ului sta in “regula celor 3c – complet, complex, cool”, oferirea de cosuri cadou ce contin produse complementare.

“Flori si Cadouri” revine pe piata cu o imagine noua si cadouri inspirate!

La inceputul lunii Noiembrie, magazinul online “Flori si Cadouri” a avut parte de o reinventare. Magazinul doreste sa ofere consumatorilor o experienta de neuitat, in baza produselor complexe pe care le comercializeaza. Oferta Flori si Cadouri bifeaza evenimente precum Craciunul, Pastele sau perioada 1-8 martie. Totusi, in cazul in care este vorba de o alta ocazie speciala, clientii pot vizita showroom-ul.

“Flori si Cadouri” doreste sa se axeze pe oferirea unei experiente placute clientilor. Acestia au posibilitatea de a solicita catalogul oficial al magazinului online pentru a studia oferta in detaliu. Totodata, clientii pot sa viziteze showroom-ul, unde vor putea participa la un workshop destinat cadourilor.

Rafinament si Excelenta
Noua imagine a “Flori si Cadouri” este caracterizata de rafinament si excelenta. Destinata atat persoanelor fizice, cat si companiilor, oferta magazinului online este una variata. Produse rafinate, ambalate perfect, construiesc cadouri incredibile.

Brand-ul este construit pe ideea imbunatatirii experientei oferirii de cadouri, avand in portofoliu produse practice, dar de efect. Este vorba despre zambetul si bucuria persoanei care primeste cadoul. Este totodata vorba si de bucuria celui care ofera, stiind ca merge direct la tinta.

Pentru perioada sarbatorilor de Craciun, cei de la Flori si Cadouri au pregatit cosuri cadou impresionante, gata sa aduca bucurie in suflet celor dragi. Va prezentam in continuare cele mai interesante cosuri cadou disponibile pe magazinul online.



1. Cosul cadou “Eat, Drink, Enjoy” 
Cosul cadou Eat, Drink, Enjoy este cu adevarat un cadou ce respecta regula celor 3C – complet, complex, cool. Remarcandu-se printr-o prezentare atractiva, cosul contine o varietate de produse de inalta calitate. In ceea ce priveste bauturile acesta contine o sticla de vin rosu “Senator Glia – Feteasca Neagra” si o sticla de Jack Daniel’s. Aceste bauturi se potrivesc la fix cu terina de pastrav cu Chardonnay sau Paté-ul artizanal de rata, ambele marca Roger Vidal. Festivalul gusturilor nu se opreste aici, cosul continand si drajeuri din migdale prajite învelite în ciocolata cu aroma de cocos, ciocolata moale cu gianduja si bucati crocante de alune si nuga, ciocolata cu nuca de cocos si Amaretti del Chiostro. Eat, Drink, Enjoy!



2. Cosul cadou “A Winter’s Tale” 
A winter’s Tale este cadoul perfect de Craciun. Simte magia sarbatorilor de iarna la un pahar de vin rosu demisec “Cramele Husi”, apoi surprinde-ti papilele cu gustul exceptional al pralinelor cu ciocolata belgiana Gift Box Red sau poate preferi gustul specific al Amaretti del Chiostro crunchy. Mos Craciun este si el prezent, asa ca bucura-te de biscuitii cu unt si cafea sau intra direct in spiritul sarbatorilor cu un Panettone delicios cu stafide si fructe confiate, ambalat manual.



3. Cosul cadou “Monser”
Cosul cadou Monser contine o gama variata de produse gata sa aduca bucurie in sufletul celor dragi. Vinul rosu Monser Babeasca Neagra merge perfect cu un Panettone cu stafide si fructe confiate sau cu Paté-ul artizanal de rata. Cosul cadou se remarca prin prezenta dulciurilor de inalta calitate. Praline cu ciocolata belgiana, drajeuri din migdale prajite învelite în ciocolata cu aroma de cocos, Amaretti del Chiostro crunchy, ciocolata cu nuca de cocos, trufe cu alune si ciocolata, toate ambalate perfect si elegant. Cosul contine si o decoratiune pentru brad, care cu siguranta va face deliciul celor mici

Descopera lumea cadourilor rafinate!
 

×