x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Nu-i vehicul ca maşina, când vă dă adrenalina!

Nu-i vehicul ca maşina, când vă dă adrenalina!

de Sebastian S. Eduard    |    13 Sep 2012   •   19:04
Nu-i vehicul ca maşina, când vă dă adrenalina!

Bine, admit, nu am gasit alta rima. Dar atunci cand iti bagi masina pe toate coclaurile, te izbesti de copaci ca luptatorii de wrestling (si ricosezi, evident, inapoi), dai cu ea de pamant, te "strecori' cu doua tone jumatate printre tufe, o "raschetezi' de-i sar capacele (da, se poarta vopseaua matuita), iti preari traseul cu bucati neesentiale din caroserie - ei bine, nu meriti citate din Shakespeare.

Cam asta au putut sa vada impatimitii de offroad (boala grea, ne-am convins), cu ocazia Discovery Off Road Trial, competitie organizata week-endul trecut la Sarata Monteoru.

Startul l-au dat chiar Gary Humphrey si Bill Wu, gazdele emisiunii "2 nebuni pe 4 roti', special aterizati la noi pentru acest eveniment. Si apropo, daca vreti sa vedeti ce fac baietii, "dati pe Discovery, marti, de la ora 22:00). "Ne-am bucurat foarte mult sa vedem cata pasiune pentru masini si off road exista in Romania! Am facut schimb de experienta cu soferii intrati in competitie si ne-am imprietenit cu intreaga comunitate. Sunt soferi foarte buni, cu un talent innascut si dornici mereu de aventura. Organizatorii – Rasty si Floyota – sunt adevarati profesionisti cu care a fost o placere sa lucram. Vrem sa le multumim tuturor pentru deschiderea cu care ne-au primit si pentru ca ne-au imprumutat masinile lor sa ne facem de cap!' au declarat Gary si Bill la finalul competitiei.

Locul 1 si cupa Discovery Off Road Trial a fost castigata de cel mai mic automobil inscris in competitie, un Subaru, condus de Laszlo Csernatony.

×