x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Stelistul Florin Gardoş a semnat pentru Southampton FC

Stelistul Florin Gardoş a semnat pentru Southampton FC

de Agerpres    |    14 Aug 2014   •   21:23
Stelistul Florin Gardoş a semnat pentru Southampton FC

Fundaşul român Florin Gardoş, de la Steaua Bucureşti, a semnat un contract pe patru ani cu clubul englez de fotbal Southampton Football Club, care anunţă mutarea pe site-ul său oficial.

Gardoş (25 ani), care are 12 selecţii la echipa naţională, a fost adus pentru o sumă evaluată de presă la 7,5 milioane euro, însă o cifră oficială nu a fost oferită de ''Sfinţi''.

Internaţionalul român este al şaptelea transfer reuşit de Southampton în această vară, joi parafându-se şi transferul irlandezului Shane Long, de la Hull City, pentru 6,5 milioane lire sterline.

''Sunt foarte bucuros că l-am adus pe Florin. Este un jucător tânăr şi poate creşte mult, iar aceasta este ambiţia lui Southampton. După ce Dejan Lovren a plecat, am fost interesaţi de Florin. Toată lumea îi cunoaşte pe fotbaliştii mari, dar e dificil să găseşti pe cineva care nu e aşa cunoscut, iar informaţiile pe care le-am primit despre el au fost foarte bune. Avem un foarte bun fundaş central, pentru prezent şi pentru viitor'', a declarat olandezul Ronald Koeman, antrenorul echipei engleze.

''Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Este un pas mare pentru cariera mea'', a afirmat, la rândul său, Gardoş.

Florin Gardoş şi-a început cariera la Olimpia Satu Mare, după care a mai jucat la CSŞ Satu Mare, Florenţa Odoreu şi Someşul Satu Mare, iar în 2008 s-a transferat la Concordia Chiajna. În 2010 a venit la Steaua, pentru care a disputat 122 de partide şi a marcat 4 goluri în toate competiţiile. Are în palmares o Cupa a României (2013), două titluri de campion (2013, 2014), Supercupa României (2013), trei participări consecutive în Europa League şi o participare în Champions League în tricoul ''roş-albastru''.

×
Subiecte în articol: Florin Gardoş transfer steaua