x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international STEAUA. Se ştiu URNELE pentru tragerea de vineri. Lista posibililor adversari ai Stelei din play-off-ul Ligii

STEAUA. Se ştiu URNELE pentru tragerea de vineri. Lista posibililor adversari ai Stelei din play-off-ul Ligii

04 Aug 2016   •   06:52
STEAUA. Se ştiu URNELE pentru tragerea de vineri. Lista posibililor adversari ai Stelei din play-off-ul Ligii
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

După calificarea cu Sparta Praga, Steaua merge în play-off-ul Ligii Campionilor și e la doi pași de grupe. 

Adversara Stelei va fi una dintre:  City, Porto, Villarreal, Monchengladbach sau Ajax.

Primele 4 par inaccesibile. Mai ales City şi Villarreal, care îşi propun în acest sezon nu doar accesul în grupe, ci chiar calificarea în primăvara Champions League. Şi Monchengladbach ar fi o misiune imposibilă, echipă care l-a pierdut pe Xhaka, potrivit gsp.ro.

Porto e un nume greu, numai că nu mai e formaţia de până acum 2-3 ani. A regresat mult, dovadă şi faptul că a terminat sezonul abia pe locul 3, la 15 puncte distanţă de campioana Benfica.

Numele care îi face Stelei cu ochiul e Ajax. S-a calificat în genunchi în play-off, a pierdut titlul şi în primul "11" nu găseşti niciun fotbalist de top, cu cotă imensă. Aveau unul, pe polonezul Milik, însă l-au vândut în această vară, peste 30 de milioane, la Napoli.

Olandezii sunt cea mai bună variantă pentru trupa lui Reghe. Un adversar la îndemână, pe care Steaua l-a mai eliminat şi acum 3 ani, în primăvara Europa League.

×
Subiecte în articol: steaua