x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Dec 2005   •   00:00

Steaua pleaca astazi spre Berlin


Campioana Romaniei va pleca azi, la ora 11:00, de pe Aeroportul Otopeni, spre Berlin, acolo unde maine seara va disputa ultimul meci din grupa C a Cupei UEFA cu Hertha. "E important sa pastram primul loc, din doua motive: am putea avea un adversar mai accesibil la pri-mavara si apoi nu poti da cu piciorul la tot ce-am construit pana acum. Mergem la Berlin sa nu pierdem!", a declarat atacantul Victoras Iacob (foto). Despre plecarea antrenorului Oleg Protasov, Iacob a spus: "Pacat! E un om deosebit. A stiut sa se apropie de jucatori".

CUPA UEFA. Azi, de la ora 21:45, se disputa ultimele partide si in grupele E si H. Grupa E: Roma - Basel, Strasbourg - Steaua Rosie Belgrad. Tromso sta. Clasament: 1. Strasbourg 7p (3j); 2. Basel 6p (3j); 3. Roma 4p (3j); 4. Steaua Rosie 3p (3j); 5. Tromso 3p (4j). Grupa H: Bolton - Sevilla, Guimaraes - Besiktas. Zenit St. Petersburg sta. Clasament: 1. Zenit 7p (4j); 2. Sevilla 6p (3j); 3. Bolton 5p (3j); 4. Besiktas 2p (3j); 5. Guimaraes 1p (3j).

POLI TIMISOARA. Patronul Marian Iancu a declarat ca Alin Stoica este ca si transferat pe malurile Begai. "Alin Stoica este in proportie de 99% la Poli. Mai trebuie sa isi dea acceptul Hagi pentru el si apoi vine la Timisoara", a spus Iancu. Legat de Viorel Moldovan, patronul banatenilor a fost cat se poate de clar: "Daca nu se intoarce, atunci isi va incheia cariera inainte de finalul contractului". In legatura cu politica de transferuri, Iancu e de parere ca "de la Ronaldinho in jos, oricine poate veni la Poli".

CM AL CLUBURILOR. Sauditii de la Al Ittihad, pregatiti de Anghel Iordanescu, joaca azi in prima semifinala a Campionatului Mondial al Cluburilor cu brazilienii de la Sao Paulo. Partida va fi transmisa de Antena 1, de la ora 14:00. In cea de-a doua semifinala, programata maine, se intalnesc Deportivo Saprissa, campioana Americii Centrale si de Nord, si Liverpool, detinatoarea Ligii Campionilor.

IN AREST. Inca un jucator din Premier League este suspectat de consum de droguri. Atacantul Jay Bothroyd (Charlton Athletic) a fost arestat luni seara dupa ce a intrat cu masina intr-un felinar, iar politistii veniti la fata locului au apreciat ca fotbalistul se afla sub influenta drogurilor. "Se comporta straniu si nu putea fi coerent. Masina era distrusa, dar el nu dadea semne ca intelege ce s-a petrecut. Avea pupilele dilatate, dar nu incerca sa se ascunda", a declarat un martor. Bothroyd (23 de ani) a mai jucat la Arsenal, Coventry, Perugia si Blackburn.

POLI TIMISOARA. Mijlocasul Ovidiu Petre, care sufera de mai multa vreme de o afectiune la genunchi, a efectuat o serie de analize la o clinica din Croatia, in urma carora i s-a prescris un tratament pe o perioada de un an. "Am efectuat un test si, pe baza lui, medicul mi-a dat sa urmez un tratament. Este o problema la rotula vindecabila in timp. E posibil si sa ma operez, dar deocamdata nu se pune problema", a spus Petre, care va putea juca pentru Poli in perioada tratamentului.

×
Subiecte în articol: sport