x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Iun 2005   •   00:00

Niculae va pleca de la Sporting

Marius Niculae, al carui contract cu Sporting Lisabona expira la sfarsitul lunii iunie, va parasi gruparea lusitana, informeaza Record. Publicatia portugheza sustine ca atacantul roman nu a fost de acord cu propunerile facute de Sporting Lisabona. La negocieri, lui Niculae i s-a propus un nou contract, dar cu o micsorare a salariului de 70%, el fiind de acord doar cu o reducere de 30 de procente. Marius Niculae s-a transferat la Sporting in 2001, semnand un contract pentru trei sezoane, cu optiune de prelungire pentru inca doi ani.

RUGBY. Componentii nationalei de rugby a Romaniei au amenintat conducerea federatiei ca nu vor intra pe teren in meciul cu Portugalia, din Cupa Europeana a Natiunilor, pentru ca nu li s-au achitat integral diurnele. Acest conflict a pornit de la refuzul conducerii FRR de a achita diurnele jucatorilor pe o perioada de cinci zile, in care rugbistii au primit liber.

ECHIPA NATIONALA. Reprezentativa Romaniei ocupa locul 32, la fel ca si in luna mai, cu 654 de puncte, in clasamentul FIFA. Adversarele Romaniei in preliminariile CM 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Cehia - 2, Olanda - 4, Finlanda - 40, Macedonia - 94, Armenia - 121 si Andorra - 135.

NATATIE. Simona Paduraru si Dragos Coman au castigat probele de 400 metri mixt, respectiv 400 metri liber la reuniunea de natatie de la Monaco, a patra si ultima etapa din cadrul circuitului Mare Nostrum. De asemenea, Camelia Potec a ocupat locul secund la 200 metri liber, iar Razvan Florea a fost al doilea la 100 metri spate.

ATLETISM. Marian Oprea a ocupat primul loc in proba de triplusalt din cadrul reuniunii atletice de la Atena, contand pentru circuitul Super Grand Prix IAAF, cu o performanta de 17,52 metri. In cadrul aceluiasi concurs, jamaicanul Asafa Powell a stabilit un nou record la 100 de metri, cu 9 secunde si 77 de sutimi.

OTELUL. Atacantul Victoras Iacob are oferte de transfer din Turcia, Belgia si Coreea de Sud. "Prioritar pentru mine este un transfer in strainatate. Daca va fi sa raman totusi in tara, atunci Otelul este prima optiune", a spus Iacob, ocupantul locului trei in clasamentul golgeterilor din sezonul abia incheiat.

ITALIA. Bologna, cu Vali Nastase titular, a castigat cu 1-0 pe terenul Parmei, in prima mansa a barajului pentru mentinerea in Serie A. Evolutia romanului a atras atentia presei italiene. "A jucat bine in defensiva si a inchis toate culoarele spre poarta lui Pagliuca. Centrarea sa a fost transformata in aur de albanezul Tare. Pretios!", a caracterizat agentia Datasport jocul lui Nastase.

CUPA CONFEDERATIILOR. Astazi se desfasoara primele doua partide din grupa B: Japonia - Mexic (ora 19:00) si Brazilia - Grecia (ora 21:45), meciul in care se confrunta campioana mondiala si cea europeana. Ambele intalniri vor fi transmise in direct de TVR 1.
×
Subiecte în articol: sport