x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LPF - Nationala de rezerva

LPF - Nationala de rezerva

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    26 Mai 2006   •   00:00
LPF - Nationala de rezerva

Reunita sub comanda antrenorului Stelei, Cosmin Olaroiu, selectionata LPF va participa incepand din aceasta seara la un triunghiular organizat la Timisoara de clubul-gazda, Poli.

Alaturi de Poli Timisoara si de reprezentativa Ligii, la competitia care va avea loc pe stadionul "Dan Paltinisanu" va fi prezenta si echipa sarba Hajduk Kula, ocupanta locului 4 in ultima editie a campionatului din Serbia Muntenegru.

SCOP. Delegatia a fost condusa de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, si de fostul presedinte al Nationalului, Gino Iorgulescu, in calitate de manager general. "Incercam sa facem o legatura intre lotul de tineret si cei care depasesc varsta pentru aceasta reprezentativa si sunt in vizorul echipei nationale. Se va stabili un lot de 27-30 de jucatori care vor fi in permanenta monitorizati si care vor fi pregatiti tot timpul pentru a face pasul catre prima echipa, in conditiile in care vom avea si meciuri internationale", a explicat antrenorul Cosmin Olaroiu.

PROGRAM. Cele trei partide ale acestui turneu se vor disputa pe durata a doar 45 de minute. De la ora 16:00 se vor intalni Poli Timisoara si Hajduk Kula, iar de la ora 16:45 va avea loc meciul Selectionata LPF - Hajduk Kula. Ultima confruntare, programata de la ora 17:30, se va desfasura intre Selectionata LPF si Poli. Jocurile sunt transmise in direct de TV Sport.

MULTUMITI
Doi dintre jucatorii de baza chemati de Cosmin Olaroiu pentru acest turneu, mijlocasul Sportului, Costin Lazar, si atacantul Stelei, Victoras Iacob, sunt multumiti de convocare. "Este bine si la selectionata LPF. Ce are? Merg unde sunt chemat. A mai fost pana acum vreo selectionata a Ligii? Sincer sa va spun, nu ma gandeam ca voi fi selectionat, nici nu stiu despre ce e vorba aici. Oricum, este o idee buna, o experienta in plus", a declarat Lazar. "Stiam mai demult despre aceasta convocare. Probabil ca am pile la antrenor si asta m-a facut sa ajung la aceasta selectionata", a glumit stelistul Iacob.

ANTRENOR
Cosmin Olaroiu a declarat ca intotdeauna revine cu placere la Timisoara, de unde a fost demis in etapa a 12-a a Diviziei A. "Este singura echipa din provincie pe care am pregatit-o si ma simt acolo exact cum as fi acasa. La Timisoara nu rezista antrenorii, pentru ca s-a vrut foarte mult in foarte scurt timp. Poli a trecut de la faza de echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii la declaratii despre castigarea campionatului. Sunt cateva etape de parcurs pana sa ajungi sa te lupti pentru titlu", a spus Olaroiu. Tehnicianul stelist este deranjat de acuzele aduse ros-albastrilor. "Dupa orice meci castigat de Steaua s-au facut speculatii. Numai cand avem un rezultat negativ nu suntem acuzati."

×
Subiecte în articol: sport