x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nu ii intereseaza Cupa UEFA"

"Nu ii intereseaza Cupa UEFA"

08 Iul 2004   •   00:00

Cu numai o saptamana inaintea debutului acestei editii a Cupei UEFA, antrenorul Otelului, Sorin Cartu, spune ca echipa sa nu este pregatita pentru participarea in aceasta competitie.

IONUT PADURARU

Tehnicianul este suparat atat pe autoritatile locale, care nu au rezolvat pana acum problema stadionului din Galati, dar si pe conducerea clubului, care nu i-a pus la dispozitie jucatorii solicitati.

STADION. Autoritatile locale galatene au promis, dupa calificarea Otelului in cupele europene, ca pana la ora primului meci din Cupa UEFA, echipa va putea sa joace in localitate, pe stadionul "Dunarea". Dar cum lucrarile de renovare la aceasta arena sunt departe de a fi incheiate, Otelul este nevoita sa joace, joia viitoare, in primul tur preliminar, impotriva echipei albaneze Dinamo Tirana, la Constanta.

DEZINTERES. De aici si nemultumirea lui Cartu, echipa putand sa fie sustinuta de mult mai putini suporteri la importantul meci cu albanezii. "Participarea Otelului in Cupa UEFA nu intereseaza pe nimeni din Galati si, de aceea, nu vad care ar fi interesul de a face meciuri bune si a ne califica mai departe", a spus Cartu, adaugand ca echipa va pleca astazi la Constanta. Aici se va incerca organizarea unui meci amical, pentru ca jucatorii sa se acomodeze cu terenul de joc si cu nocturna de pe stadionul "Gheorghe Hagi".

LOT. Dar tehnicianul galatean nu este suparat doar pe autoritatile locale, ci si pe conducerea clubului galatean. Astfel, Sorin Cartu i-a inaintat presedintelui Otelului, Nicolai Boghici, o lista de 24 de fotbalisti care ar putea fi adusi la echipa. Dintre acestia, au fost transferati pana acum doar mijlocasul Viorel Tanase, revenit dupa ce in iarna s-a despartit de FC Arges, si atacantul Victoras Iacob, reintors la Galati dupa un retur in care a fost mai mult rezerva la Rapid. In acelasi timp, de la echipa au plecat cateva piese importante. Sorin Ghionea si Daniel Orac s-au intors la Steaua, in urma expirarii imprumutului catre gruparea galateana, in timp ce Mircea Ilie s-a transferat la Universitatea Craiova.

DOAR 19 JUCATORI

Din cauza subtirimii lotului, echipa galateana a fost nevoita sa trimita la UEFA o lista cu doar 19 jucatori pentru partidele cu Dinamo Tirana, din primul tur preliminar al Cupei UEFA, in loc de 25 de jucatori cat i-ar fi permis regulamentele internationale: Cornel Cernea, Mihai Barbu, Valentin Bors - portari, Ionut Dragomir, Cornel Dobre, Gheorghe Rohat, Daniel Munteanu, Stefan Nanu, Decebal Ghiara - fundasi, Silviu Izvoreanu, Iulian Apostol, Ciprian Danciu, Cosmin Marginean, Viorel Tanase - mijlocasi, Daniel Macare, Victoras Iacob, Danut Oprea, Cristian Negru si Bogdan Aldea - atacanti. In cazul unor eventuale transferuri ce vor interveni ulterior, Otelul isi poate schimba aceasta lista inaintea urmatorului tur preliminar al competitiei, daca se califica.
×
Subiecte în articol: sport