x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi BOX | Mayweather - Pacquiao. Meciul Secolului, cu patru centuri și MULȚI BANI pe masă!

BOX | Mayweather - Pacquiao. Meciul Secolului, cu patru centuri și MULȚI BANI pe masă!

de Dragoş Tănase    |    01 Mai 2015   •   15:32
BOX | Mayweather - Pacquiao. Meciul Secolului, cu patru centuri și MULȚI BANI pe masă!
Sursa foto: Captură video (Youtube.com)

Floyd Mayweather (SUA, 38 ani, 68 kg) și Manny Pacquiao (Filipine, 36 ani,65 kg) se vor întâlni în noaptea de sâmbătă spre duminică, 2/3 mai 2015, de la ora 06:00.

Partida se va disputa în Las Vegas, la MGM Grand Arena, într-o sală cu peste 16.000 de locuri. În Statele Unite, meciul se va vedea în sistem pay-per-view, iar cine dorește să-l vadă trebuie să plătească 100 de dolari, potrivit gsp.ro.

Marele meci de la categoria supermijlocie va pune la bătaie centurile WBA, WBC şi The Ring, deţinute de Floyd Mayweather, şi centura WBO a lui Manny Pacquiao.

Astfel, după multe runde de negocieri, cei doi pugiliști se vor duela în cel mai așteptat meci de box al ultimilor ani. Poate chiar 100! Dar și banii vorbesc! Bursa pentru acest meci este de 300 milioane dolari, din care 180 de milioane de dolari  îi vor reveni lui Maywether, iar 120 de milioane de dolari lui Pacquiao.

Suma inițială era de 250 milioane dolari, dar așteptările privind încasările pentru această partidă au crescut odată cu interesul foarte mare al publicului.

Potrivit estimărilor Forbes, Mayweather a câștigat până acum, în întreaga carieră, 420 milioane dolari, în timp ce Pacquiao a adunat aproximativ 335 milioane.


×