x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu, despre abandonul Simonei Halep: „A fost un meci dureros”

Cristian Tudor Popescu, despre abandonul Simonei Halep: „A fost un meci dureros”

17 Aug 2015   •   10:04
Cristian Tudor Popescu, despre abandonul Simonei Halep: „A fost un meci dureros”

 Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că a fost mândru de Simona Halep, pentru că nu a vrut să cedeze finala de la Toronto cât timp a mai avut energie pentru a juca.

„A fost un meci dureros și un meci care m-a făcut să mă simt mândru că sunt compatriotul Simonei Halep. Mă bucură caracterul, inima pe care a arătat-o Simona în seara asta, faptul că nu a vrut să cedeze, faptul că a stors ultima picătură de vlaga din ea încercând să ducă acest meci până la sfârșit”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru Digi 24.

PUBLICITATE
 
„Pe de altă parte, mi-a fost foarte teamă într-un anume moment, aproape că m-am rugat să abandoneze, pentru că nu știu ce consecințe poate avea pe termen mediu jocul în astfel de condiții, cred că a avut contracturi musculare, era vorba de starea generală proastă a Simonei, probabil o pierdere de săruri care se produce în astfel de condiții, de căldură mare. A jucat și în alte condiții foarte grele și nu a clacat, dar asta e singura mea temere, să nu aibă niște consecințe la Cincinatti sau la US Open, care este turneul cel mai important care urmează”, a adăugat jurnalistul.

Mai multe, pe digi24.ro. 

×
Subiecte în articol: simona halep