x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, declarație surprinzătoare după eliminarea de la Madrid: ”Mă aşteptam la un asemenea eşec”

Simona Halep, declarație surprinzătoare după eliminarea de la Madrid: ”Mă aşteptam la un asemenea eşec”

03 Mai 2015   •   21:17
Simona Halep, declarație surprinzătoare după eliminarea de la Madrid: ”Mă aşteptam la un asemenea eşec”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de franţuzoaica Alize Cornet, cu 7-6 (6), 6-3, duminică, în runda inaugurală a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.185.405 dolari.  Romanca a facut mai multe declaratii surprinzatoare dupa terminarea meciului.

"Ea a jucat mai bine decît mine. Astăzi a fost mai bună şi mai activă. Am avut şansa să cîştig primul set, dar nu mi-am făcut serviciul"

Mi-a fost greu să gestionez situaţia. Am vrut să ajung iar în finală şi să egalez performanţa de anul trecut, dar mi-a fost greu.

Am fost blocată mental, acolo a fost problema. Acum mă simt mai bine şi voi învăţa din această greşeală. Mă voi relaxa şi o voi lua de la capăt.

Mă aşteptam la un asemenea eşec. Am jucat foarte bine mult timp şi era inevitabil să am o scădere. Eram pregătită. Nu vreau să dramatizez, ci să gîndesc pozitiv şi să merg înainte", a declarat Halep pentru gsp.ro

×
Subiecte în articol: Simona Halep