x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel mai bătrân om din lume: are 160 de ani, e bărbat şi e din Etiopia!

Cel mai bătrân om din lume: are 160 de ani, e bărbat şi e din Etiopia!

11 Sep 2013   •   22:28
Cel mai bătrân om din lume: are 160 de ani, e bărbat şi e din Etiopia!
dailymail.co.uk a făcut ce-a făcut şi a găsit un tataie care pretinde că are 160 de ani, evident dacă lucrurile ar sta chiar aşa, ar căpăta titlul de cel mai ân vârstă om care trăieşte pe această planetă.

După o viaţă dusă pe câmp, ca fermier, africanul se ţine bine, şi memoria sa e în stare perfectă, povestind jurnaliştilor despre zilele în care ţara sa a fost invadată de către Italia, în 1895.
Şi mai mult decât atât, el menţionează chiar şi o bătălie din această campanie de cucerire pe care n-o recunoaşte niciun manual de istorie.
"Aveam două neveste, şi fiul meu era destul de mare să aibă grijă de turma de vaci", spune bărbatul despre ale tinereţii valuri.

De menţionat că în zona în care locuieşte bărbatul, hârtia e chiar o "fata morgana", mai rar întâlnită decât apa, astfel că acesta nu poate aduce nicio dovadă în favoarea afirmaţiilor sale.
Din nefericire, deşi tastatura ar suporta un record şi mai mare, nu putem intra în competiţie, birocraţia noastră are încă destulă hârtie pentru certificate de naştere.

×