x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum a devenit putred de bogat în doar 20 de minute. Un bărbat din Marea Britanie dezvăluie secretul

Cum a devenit putred de bogat în doar 20 de minute. Un bărbat din Marea Britanie dezvăluie secretul

10 Iun 2013   •   09:03
Cum a devenit putred de bogat în doar 20 de minute. Un bărbat din Marea Britanie dezvăluie secretul
În timp ce unii oameni îşi petrec jumătate de viaţă încercând să adune avere prin muncă grea, pentru un bărbat din Marea Britanie a durat doar 20 de minute, timp în care s-a jucat cu un detector de metale pe un câmp.

Wesley Carrington şi-a cumpărat un detector de metale, anul trecut în luna octombrie şi s-a dus imediat pe un camp din apropierea locuinţei pentru a-l verifica.

În primele două încercări a găsit o lingură şi o monedă de un penny, după 20 de minute detectorul a început să sune pentru a treia oară, decorperind o modendă de aur cu o figură romană inscripţionată pe ea.

A început să sape în locul unde a găsit moneda şi a descoperit alte 158 de monede din aur din perioada Imperiului Roman. Valoarea lor a fost stabilită ulterior la suma de 100.000 de lire sterline.

S-a dovedit că aceasta este cea mai mare colecţie de monede romane descoperită vreodată în Marea Britanie.

Potrivit Huffington Post, Wesley Carrington nu a vrut niciodată să fie un vânător de comori, ci doar a încercat să-şi facă un nou hobby, cumparând cel mai ieftin detector de metale.


×
Subiecte în articol: comoara bogatie descoperire