x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DESCOPERIRE INCREDIBILĂ pe fundul oceanului! Ce au găsit doi studenţi canadieni, în timp ce făceau scufundări în Pacific (VIDEO)

DESCOPERIRE INCREDIBILĂ pe fundul oceanului! Ce au găsit doi studenţi canadieni, în timp ce făceau scufundări în Pacific (VIDEO)

26 Mai 2014   •   12:12
DESCOPERIRE INCREDIBILĂ pe fundul oceanului! Ce au găsit doi studenţi canadieni, în timp ce făceau scufundări în Pacific (VIDEO)

O cameră foto pierdută în Oceanul Pacific, în urma unui naufragiu, în 2012, a fost găsită de doi tineri studenţi şi înapoiată proprietarului. Spre surprinderea celor doi scufundători, cardul de memorie al aparatului era intact, aşa că toate fotografiile şi filmuleţele au putut fi recuperate, relatează Fox News.

Potrivit Vancouver Sun, doi studenţi de la o universitate din Canada au găsit camera, în timp ce făceau scufundări.

Siobahn Gray, instructorul care se afla cu cei doi tineri, s-a gândit că sunt şanse ca aparatul să mai poata fi salvat, aşa că l-a dus acasă.

"Am scos cardul de memorie, l-am băgat în calculator şi a mers perfect", a declarat Siobahn.

Pentru a-l găsi pe proprietar, studenţii au postat pozele pe reţelele de socializare. La scurt timp, unul dintre cei care au văzut imaginile l-a recunoscut pe Paul Burgoyne, un bărbat care a fost salvat după ce nava sa s-a scufundat, în urmă cu 2 ani, şi i-a dat vestea cea bună.

"A fost un adevărat şoc. Faptul că am recuperat şi camera şi fotografiile este cu adevărat minunat", a declarat Burgoyne.

×