x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi băieți de 12 și 13 ani au violat o femeie de 40 de ani, în timp ce alții se uitau: "Au intrat peste mine în casă, mi-au dat în cap cu ceva"

Doi băieți de 12 și 13 ani au violat o femeie de 40 de ani, în timp ce alții se uitau: "Au intrat peste mine în casă, mi-au dat în cap cu ceva"

04 Mar 2015   •   14:12
Doi băieți de 12 și 13 ani au violat o femeie de 40 de ani, în timp ce alții se uitau: "Au intrat peste mine în casă, mi-au dat în cap cu ceva"

Doi minori au apărut în fața unei instanțe din Anfield, Marea Britanie, fiind acuzați de viol și agresiune a unei femei de 40 de ani. Infracțiunea ar fi avut loc în Anfield, Liverpool, pe 24 septembrie anul trecut, și a dus la arestări în masă a adolescentilor din zona.

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost atacată în propria ei casa de doi tineri, în timp ce altii au fost de asemenea prezenți. Unul dintre cei doi are  12 ani, este din Anfield, iar celălalt are 13 de ani și este din Tuebrook, precizează raportul politiei. "Victima a rămas în stare de șoc și este consiliată de către ofițerii de specialitate".

Unsprezece tineri au fost arestați, 10 bărbați cu vârste cuprinse între 12-19 și o fată în vârstă de 15 ani, anul trecut, ca urmare atacului, insa au fost eliberați mai târziu.

"Trebuie să fie îngrozitor pentru biata femeie, să-i vadă pe copiii ăia făcând așa ceva, mai ales în propria casă. Îndemnăm pe oricine are informații, care ar putea ajuta la aducerea celor responsabili în fața justiției, să vină, să spună. Avem înregistrările CCTV din rețeaua de supraveghere, dar trebuie să fi văzut sau auzit și cineva ceva, e imposibil. Nu înțelegem de ce nu vrea nimeni să vorbească", au precizat reprezentatii politiei din Anfield.

Cele mai interesante articole:

Care este definiţia morţii? Oamenii de ştiinţă au aflat MOMENTUL EXACT în care eşti considerat mort (VIDEO)
■ ALIEN! Creatura ciudata scoasa de un pescar din apele oceanului (VIDEO)

■ DEZVĂLUIRI ULUITOARE! Ce spune un fost comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale despre extratereştri (VIDEO)
■ Interviu SOCANT cu un VIOLATOR! "Trebuia sa taca si sa accepte. O fata decenta nu se plimba pe strazi la 9 seara!"
■ Descoperire ARHEOLOGICA EXTRAORDINARA: Casa COPILARIEI lui ISUS din Nazareth!
■ MINUNEA din Ohio. Până şi ATEII vor începe să creadă în DUMNEZEU! (VIDEO)

×