x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DUMNEZEULE! O starleta de filme pentru adulti si-a omorat bebelusul prin infometare pentru ca...

DUMNEZEULE! O starleta de filme pentru adulti si-a omorat bebelusul prin infometare pentru ca...

20 Feb 2015   •   09:39
DUMNEZEULE! O starleta de filme pentru adulti si-a omorat bebelusul prin infometare pentru ca...

O starleta porno americana si-a omorat copilul prin infometare pentru ca daca l-ar fi alaptat nu ar mai fi putut performa in filmele fetisiste pe care le producea alaturi de partenerul ei si pe care le distribuia in mediul online.

Un cuplu de americani, Amanda Marie Hancock, 21 de ani si Stephen Williams Jr., 26 de ani, producea filme pentru adulti, pe care le distribuia in mediul online, contra cost.
Familia avea doi copii, unul in varsta de doi ani si un nou nascut, o fetita, de numai sapte luni.

In momentul in care au sesizat ca bebelusul avea grave probleme de sanatate si nu mai dadea semne de constienta, cei doi parinti au catadicsit sa-l duca la spital, unde, din nefericire, dupa o luna de lupta cu moartea, a incetat din viata.

Medicii legisti au concluzionat ca decesul micutei s-a produs prin infometare, ancheta politiei stabilind ca asa-zisa mama nu alaptase suficient bebelusul si nici nu compensase alimentatia cu substituenti ai laptelui matern.
Perechea, deloc convingatoare, neaga aceste acuzatii si spun ca nu au sesizat faptul ca micuta, in loc sa se ingrase, pierdea in greutate.
Jurnalistii de la mirror.co.uk precizeaza ca nici in perioada prenatala, si nici dupa nastere, cuplul nu a fost la vizite medicale, pentru a verifica starea de sanatate a bebelusului.

Dar, ceea ce este cu adevarat aberant este motivul pentru care bebelusul nu a fost alaptat, fapt care a condus in cele din urma la decesul sau: femeia, cea care ii daduse viata si care ar fi trebuit sa manifeste cel putin instinctual sentimente materne, pastra laptele pentru filmele fetisiste pe care le producea alaturi de partenerul sau!
No comment!

×