x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI EMOŢIONANTE! Un câine a fost la spital să-şi ia rămas-bun de la stăpânul muribund

IMAGINI EMOŢIONANTE! Un câine a fost la spital să-şi ia rămas-bun de la stăpânul muribund

10 Dec 2016   •   18:05
IMAGINI EMOŢIONANTE! Un câine a fost la spital să-şi ia rămas-bun de la stăpânul muribund

Luna trecută, Ryan Jessen, din California, a crezut că are o migrenă, dar a fost internat cu o hemoragie ventriculară în creier de pe urma căreia nu s-a mai recuperat. Familia şi cei dragi au intrat în camera de spital pe 30 noiembrie pentru a-şi lua rămas bun de la cel care a fost fiu, frate, prieten, nepot.

Angajaţii spitalului au fost de acord să lase şi animalul de companie al lui Ryan, un câine boxer pe nume Mollie, să petreacă alături de ceilalţi ultimele clipe din viaţa bărbatului.

Momentul emoţionant a fost filmat de sora lui Ryan şi postat ulterior pe pagina de Facebook şi, de atunci, a fost distribuit şi a ajuns la inimile a sute de mii de oameni.”Spitalul a făcut cel mai frumos gest pentru noi şi ne-a lăsat să aducem câinele fratelui meu pentru a-i spune „la revedere” şi, astfel, să ştie de ce stăpânul ei nu va mai veni niciodată acasă”, a scris Michelle Jessen, sora lui Ryan, pe Facebook, pe 1 decembrie.

Clipul a strâns nu mai puţin de 9 milioane de vizualizări şi a fost distribuit de mai mult de 88 de mii de persoane. Postarea are nenumărate mesaje de susţinere şi consolare, iar Michelle a mulţumit tuturor, dar a spus că nu va mai răspunde acestora.

Michelle Jessen a adăugat în postarea ei că doctorii sunt de părere că hemoragia craniană a fratelui ei a fost cauzată de tensiunea arterială foarte mare, iar speculaţiile duc la „consumul frecvent de băuturi energizante” care ar fi putut contribui la acest lucru.

Organele lui vor fi donate, iar inima lui va ajunge la un băiat de 17 ani din California, care este născut de Crăciun. „Oricât de trist este faptul că îl pierdem pe Ryan, ştim că inima lui va aduce atât de multă bucurie în familia primitorului".

×
Subiecte în articol: caine boxer un caine isi ia ramas bun