x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jurnalistă CNN, GAFĂ de proporţii după atentatele din Boston, în timpul unei transmisiuni LIVE (VIDEO)

Jurnalistă CNN, GAFĂ de proporţii după atentatele din Boston, în timpul unei transmisiuni LIVE (VIDEO)

22 Apr 2013   •   10:18
Jurnalistă CNN, GAFĂ de proporţii după atentatele din Boston, în timpul unei transmisiuni LIVE (VIDEO)

Susan Candiotti, reporter la postul american CNN, a făcut o gafă de proporţii în timpul unei transmisiuni live din Watertown, oraşul unde a fost prins Djokhar Tsarnaev, unul dintre cei doi suspecţi în cazul atentatului cu bombe de la maratonul din Boston.

După ce un coleg i-a predat legătura, pentru a explica situaţia din locul respectiv, Candiotti a făcut o comparaţie cel puţin nepotrivită: "N-am văzut niciodată aşa ceva. În Watertown, străzile sunt goale. E ca şi cum o bombă ar fi căzut undeva şi străzile s-au golit".

Susan Candiotii nu este la prima abatere. În urmă cu un an, jurnalista a folosit cuvantul "nigger", provocând un val de reacţii negative din partea publicului. Candiotti le vorbea telespectatorilor despre crimele care au avut loc în Tusla, unde un bărbat caucazian, Jake England, a împuşcat cinci persoane de culoare, chiar când se împlineau doi ani de la moartea tatălui său, care fusese ucis de un afro-american.Cu o zi înainte de a comite crimele, England a scris pe pagina sa de Facebook despre ura pe care o poarta persoanelor de culoare, iar jurnalistul CNN Susan Candiotti a repetat întocmai acele cuvinte: "f*****g nigger". Postul de televiziune a cenzurat cuvintele atunci când a afişat un carton cu citatul de pe Facebook, însă Candiotti a preferat să avertizeze din timp că va rosti acea înjurătură, LIVE. La sfârşitul relatări, prezentatoarea CNN din studio şi-a cerut scuze publicului pentru cuvintele colegei sale.

×