x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cinci majorete dau în judecată un club de fotbal american. Ce li s-a cerut la interviul de angajare?

Cinci majorete dau în judecată un club de fotbal american. Ce li s-a cerut la interviul de angajare?

28 Apr 2014   •   17:25
Cinci majorete dau în judecată un club de fotbal american. Ce li s-a cerut la interviul de angajare?

Cinci majorete care au lucrat pentru echipa de fotbal american Buffalo Bills au dat în judecată clubul afirmând că au fost umilite şi înşelate la bani în ultimul sezon petrecut acolo.

Majoretele spun că la interviul de angajare li s-a cerut să "îşi zgâlţâie sânii", urmând apoi alte umilinţe după ce au fost angajate.

Caietul de instrucţiuni pe care l-au primit de la club, susţin acestea, cuprindea inclusiv sfaturi despre cum să poarte tampoanele şi cum să-şi facă igiena intimă.

Acestea spun şi că au fost folosite pe post de "trofee" şi "obiecte de licitaţie" la mai multe petreceri cu scop caritabil ale clubului.

Acestora li s-a cerut să apară în bikini la un turneu de golf organizat de club, să se arunce într-o piscină în timpul evenimentului şi să se lase cumpărate de participanţi.

Cei care le cumpărau (banii au fost donaţi în scop caritabil) luau apoi majoretele în bikini şi le plimbau într-o maşinuţă electrică în jurul terenului de golf - aşa numitul "tur de onoare".

În plus, majoretele susţin că au rămas neplătite pentru multe dintre aceste evenimente.

Acestea spun că nu au primit bani pentru repetiţii, pentru dansurile din timpul meciurilor şi pentru evenimentele în care li se cerea să apară în ţinută sumară.

Una dintre majorete spune că a primit doar 1.800 de dolari pentru un sezon întreg în care a muncit câte 20 de ore pe săptămână. În plus, spune aceasta, a fost nevoită să plătească cu 650 de dolari uniforma primită de la club.

Fondat în 1960, Buffalo Bills este unul dintre cele mai populare cluburi de fotbal american, având sediul în New York.

Şi alte cluburi, precum Oakland Raiders sau Cincinnati Bengals au fost date în judecată de majorete, acestea plângându-se că nu au fost plătite pe măsura muncii prestate.

×
Subiecte în articol: majorete fotbal american