x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marturie CUTREMURATOARE de la ATENTATELE din Paris: "In jurul nostru erau oameni care au murit in agonie, erau trupuri sfartecate de gloante"

Marturie CUTREMURATOARE de la ATENTATELE din Paris: "In jurul nostru erau oameni care au murit in agonie, erau trupuri sfartecate de gloante"

14 Noi 2015   •   19:40
Marturie CUTREMURATOARE de la ATENTATELE din Paris: "In jurul nostru erau oameni care au murit in agonie, erau trupuri sfartecate de gloante"

Luarea de ostatici in sala de spectacole Bataclan, unde concerta trupa americana Eagles of Death Metal, a fost parte a celui mai sangeros atac terorist din istoria Frantei. Potrivit unui bilant provizoriu, atacul s-a soldat cu peste 100 de morti, potrivit incomemagazine.ro.

Citeste si Elena Udrea a descoperit trei COINCIDENȚE stranii între tragedia de la Colectiv și atentatele de la Paris. Comentatorii au facut-o PRAF

"Am venit la Bataclan cu prietenii. Eram in sala cand am auzit niste pocnituri. Initial, am crezut ca asa trebuie sa fie, ca asa este scenariu - niste petarde, probabil, ne-am gandit noi. Dar cand am intors privirea am vazut niste oameni inarmati, teroristi, am vazut trupuri neinsufletite cazand la parter. Ne-am aruncat la podea si teroristii ne-au spus sa ramanem asa", a relatat o tanara pe nume Nina, martora acelor evenimente de groaza.

"Trageau in toate directiile. Erau cadavre peste tot. A fost ingrozitor, cumplit. Bine ca toti prietenii mei sunt in viata. Ne-am pierdut in multime, dar ne-am regasit. Politistii ne-au aratat incotro sa mergem si am dat de niste oameni care ne-au ajutat: ne-au dat ceai, ciocolata calda. Eu am primit o patura. Au facut tot posibilul sa ne sustina", a continuat tanara.

Potrivit spuselor sale, fortele de ordine au intervenit destul de tarziu. "Cred ca am zacut pe podea cam o ora, daca nu chiar mai mult. In jurul nostru erau oameni care au murit in agonie, erau trupuri sfartecate de gloante. Altii plangeau", a adaugat ea.

Citeste si Parisul sub TEROARE: "Ura lor nu se va opri aici"

×
Subiecte în articol: atentate la paris